Svenska Mässan

Info

Svenska Mässan är idag en av Nordens effektivaste mötesplatser. Varje år kommer drygt en miljon besökare till Svenska Mässan för att delta i ett 30-tal mässor samt 100-tals små och stora konferenser och kongresser. Svenska Mässan äger och driver också Gothia Towers, ett av Nordens största hotell, samt en av Sveriges största restaurangverksamheter med bl a välrenommerade Heaven 23 och italienska Incontro.

Policy för Facebook

Vi vill att våra kanaler i sociala medier skall ha en positiv ton och vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg och kommentarer som vi bedömer inte passar in i våra forum. Vi tillåter inte inlägg som kan uppfattas vara kränkande och/eller stötande, bryter mot personuppgiftslagen, som innehåller spam, rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller inlägg som vi bedömer ej är relevanta.

Vi uppmanar till att hålla en konstruktiv nivå på inläggen och ber dig respektera svensk lag och Facebooks regler (https://www.facebook.com/legal/terms)

Vi förbehåller oss även rätten att blockera eller spärra av användare som vid upprepade tillfällen brutit mot vår policy.

Event i Göteborg / Innerstaden

 Visa alla