Sport Performance Center

Info

Oavsett om du är motionär eller elitidrottare så har du mycket att vinna med professionell och individanpassad hjälp. Vi jobbar med allt från enskilda motionärer till elitidrottare, idrottslag och företag.

Företaget är beläget i Västerås där den regelbundna träningen sker. Dock är vi flexibla och tar på oss både kortare och längre uppdrag på andra orter. En stor del av konsultuppdragen kan även ske på distans via telefon, e-post, videosamtal samt andra internettjänster.

Läs mer om vad du har att vinna på att kontakta oss:

Idrottaren

Som idrottare är du i behov av speciellt upplagd träning utefter dina förutsättningar, men framför allt utefter de krav som din idrott ställer. På SPC har vi mycket erfarenhet från elititdrott och är vana att arbeta efter de förutsättningar som råder. Efter samtal och tester gör vi tillsammans med dig och din förening/övriga tränare ett träningsprogram som kommer ge dig det där extra övertaget över dina konkurrenter!

Vi jobbar med allt från individer till lag och är vana vid både kortare perioder av träning samt perioder som sträcker sig över ett till två år.

Motionären

Med en personlig tränare garanterar vi snabbare resultat än om du hade tränat själv. Med en PT som inte bara planerar träningen efter dina behov och önskemål, men som också ser till att du gör korrekta tekniker, uppmuntrar och peppar samt gör varje timme till ett utbildningstillfälle i träningslära så kommer du snabbt se resultat.

På SPC är vi vana att jobba med motionärer med vitt skilda önskemål, allt från att bygga muskler och bli starkare, till att gå ner i vikt till att förbättra explosivitet. Så länge du vet vad du vill så ordnar vi det! Och vet du inte vad du vill så garanterar vi rolig och effektiv träning ändå!

Företaget

Att träna regelbundet ökar energin i kroppen. Detta innebär färre sjukskrivningar och högre produktivitet. Med andra ord orkar man uträtta mer på en vanlig arbetsdag. Trivseln ökar liksom kreativiteten. Mindre stress och lägre personalomsättning är några ytterligare fördelar. I de flesta företag påverkas arbetseffektivitet, kvalitet och kvantitet positivt.

Vi vet hur svårt det kan vara att hinna med träningen och erbjuder er därför att bedriva träningen hos er. Träningen kan läggas upp efter era behov och de förutsättningar som råder. Har ni ingenstans att träna så tränar vi ute, har ni inget material så tar vi antingen med eller så tränar vi utan. Vi garanterar svett, team spirit och gladare medarbetare!

Läs mer på http://www.sportperformancecenter.com

Event i Västerås

 Visa alla