Noww stängs snart ner. Läs mer.

Info

OM REAL COMPETENCE

Real Competence förser den svenska fastighetsbranschen med kvalificerade tjänster inom inhyrning, rekrytering och rådgivning. Genom vår erfarenhet och vårt kunnande har vi lärt oss att kompetensförsörjning i fastighetsbranschen kräver ett långsiktigt engagemang och en djup förståelse. Real Competence erbjuder bred kompetens inom till exempel värdering, analys, utveckling och förvaltning.

INHRYNING

Real Competence är ett alternativ eller komplement till fast anställd personal. Ett samarbete med Real Competence innebär att du lättare och snabbare kan anpassa personalstyrkan till rådande arbetsbelastning. Våra inhyrnings-/konsultuppdrag kan vara från en vecka till över ett år.

REKRYTERING

Det finns många rekryteringsföretag, men få som kan fastighetsbranschen som vi. Eftersom vi enbart arbetar inom fastighetsbranschen så är vår styrka förståelsen för våra kunders specifika behov. Samtidigt arbetar vi naturligtvis professionellt och med vedertagna rekryterings-, urvals- och testmetoder

RÅDGIVNING

Står ditt företag inför nya strategiska vägval? Har ni kompetensen som krävs? Real Competence bistår med rådgivning inom fastighets- och personalfrågor på konsultbas. Vi hjälper dig exempelvis med strategier och upphandling inom fastighetsområdet samt HR-frågor men även utveckling av kalkylmodeller m m.

Event i Stockholm / Stockholm City

 Visa alla