Noww stängs snart ner. Läs mer.

Friends Arena

Info

Friends Arena är Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna arenor. Med fri sikt från alla platser, den senaste kommunikationstekniken, stängbart tak och en kringservice utöver det vanliga, får alla gäster en helt ny möjlighet att uppleva de stora ögonblicken. Publikkapaciteten är 65 000 vid konserter eller 50 000 sittande.

Friends Arena är, med stöd av Swedbank, namngiven efter antimobbningsorganisationen Friends, med syftet att ge organisationen ökade möjligheter att nå ut med sitt arbete till barn och unga i skolor och idrottsföreningar.

Arenan är hemmaarena för herrlandslaget i fotboll och AIK fotboll. Kommande evenemang på arenan är bland andra Monster Jam, Sweden International Horse Show, Vintergalan, Rockklassiker Live, Melodifestivalfinalen, Depeche Mode, Ariana Grande och UEFA Europa League Final 2017.

Friends Arena ägs av Svenska Fotbollförbundet, Solna Stad, Jernhusen, Peab och Fabege. Officiella partners är Carlsberg, G4S och Svenska Spel.

Arrangörer och Friends Arena tar starkt avstånd från andrahandsmarknaden av evenemangsbiljetter och menar att fans aldrig ska betala ett högre pris för en biljett än det pris som står på biljetten. Därför uppmanar vi alla att enbart köpa från auktoriserade återförsäljare. Andrahandsförsäljning via vår Facebook-sida är inte tillåten. Läs mer på friendsarena.se

Event i Örebro

 Visa alla