Noww stängs snart ner. Läs mer.

Framtidens Skola

Info

Vad säger aktuell forskning om framtidens skola? Hur kommer den digitala utvecklingen påverka läromedlen och därmed utbildningen? Vilka krav ställer framtidens skola på dig som lärare/pedagog?

Mycket händer inom dagens skola och därför har vi skapat detta forum - för att diskutera dessa utmanande frågeställningar. Vi kan omöjligen veta allt om hur framtidens skola kommer se ut, men vissa saker kan vi redan idag känna oss säkra i. Den digitala utvecklingen går i en rasande fart med nya tekniska läromedel och inom en snar framtid förväntas programmering vara en del av läroplanen. Känner du dig tillräckligt säker i din digitala kompetens för att kunna använda tekniken som en naturlig del i din undervisning?

Missa inte konferensen Framtidens Skola som i år lägger fokus på inkludering – att se, synliggöra och tillgodose varje elev utifrån individens unika behov. Experter och pedagoger delar med sig av sina erfarenheter och bästa tips för att på enkla sätt skapa en skola anpassad för ALLA elever oavsett bakgrund, diagnoser och etnicitet.

Mer information om konferensen hittar du på framtidensskola.com

Event i Stockholm / Östermalm

 Visa alla