Noww stängs snart ner. Läs mer.

Café Rusty Sundays

Info

Ett självutnämnd musikcafé i Norrköping som följer stadens vision #musikstaden2020.

Söndagsalternativet i en liten storstad där de flesta mötesplatser är stängda. Här kan du diskutera musik och chilla med vänner i stadens coolaste kvarter. Utbyta erfarenheter, visionera om dina drömmar och bolla idéer med likasinnade. Eller ta en fika med crewet efter en intensiv rephelg?

Fokuset sitter i känslan att kunna koppla av till musik, poetiska melodier, trygg ambient och hitta tillbaka till din vardagsrytm inför en ny vecka. Målgruppen är du som är mellan 16-26 år, men alla är välkomna - hojta på din mormor! Café Rusty Sundays arrangemang är alkohol- & drogfria och vi lägger stor vikt i att gästerna ska känna sig trygga och nöjda efter sitt besök.

Vi som driver Café Rusty Sundays är

Rusty P's Kulturförening.

Trivia: ”Rusty P” är lokalt gatuslang

för Norrköping (Peking).

Rusty P Kulturförening verkar för att främja lokal musik genom att jobba med alla de olika skapande processerna som är involverade, i dagens självständiga musikers strävan efter framgång.

Vi diskuterar även kring de olika sätten att jobba sig uppåt som musiker och konstnärssjäl. Drivkrafterna bakom verksamheten är själva lokala artister med flera års erfarenhet av rim-skrivande, beatmaking, gatukonst och allt annat de sysslar med.

Välkommen!

www.rustyp.se