Noww logotype complete@0,5x

Café Deed

Café Deed är ett kulturcafé för unga i Örebro. En mötesplats där du som börjat gymnasiet kan hänga, fika, spela eller lyssna på musik, delta i kreativa projekt, temaveckor och workshops. Håll utkik i vår kalender eller på väggarna i cafét för att se vad som händer! Eller kanske vill du förverkliga en egen idé?

På Café Deed kan du fika gott! Vi bakar allt själva och har något för alla. Vi vill dra vårt strå till stacken och bidra till en värld som är mer schysst mot människor, djur och natur. Vi serverar därför så långt vi kan fika som är ekologiskt och Fairtrade.

Järnvägsgatan 8, 70362, Örebro
 1. Café Deed

  Deedfestivalen 2017

  Hemskt mycket välkomna till Deedfestivalen 2017!! Café Deed arrangerar en GRATIS festival där en mängd spelningar, film, god mat och återbruk ryms under ett och samma tak. SÅ oavsett om du gillar livemusik, är filmintresserad eller bara råkar vara sugen på nygrillad burgare så är det på Deedfestivalen du ska vara den 22-23 september! Deedfestivalen bjuder på följande: - Live-musik på Deedscenen (se vilka artister i separat inlägg i eventet) - Återbrukstävling - din chans att tävla i pyssel och vinna fina priser! - Grillbar - Kortfilmsbiograf - med filmer från lokala förmågor. - Secondhandbutik - shoppa kläder och prylar från Örebro Stadsmissions secondhand. Åldergräns: 16år

 2. Café Deed

  Klädbytarkväll

  KLÄDBYTARKVÄLL - för dig som går på gymnasiet - HUR GÅR DET TILL? Ta med dig max 10 plagg som du tröttnat på och byt till dig lika många att ta med hem igen. Tänk på att kläderna ska vara rena. På plats har vi redan ett utbud med skitsnygga kläder från second hand-butiken - så chansen är stor att du hittar ett nytt favoritplagg! 18:00 öppnar Café Deed och du kan lämna in dina kläder. Alla som lämnar kläder får gratis te medan de hänger i kafét! 21:00 öppnar klädbytarbutiken och du får välja ut lika många plagg som du lämnade in. Hurra! Arrangörer: Örebro Stadsmission Second Hand och Café Deed

 3. Café Deed

  Cafédeedhjälpen 2016!

  Musikhjälpen 2016 sänds ifrån stortorget i Örebro och självklart ska Café Deed delta och försöka samla in så mycket pengar som möjligt. Årets tema är ''barn i krig har rätt att gå i skolan''. Vi kommer under veckan att ha speciella erbjudanden där alla inkomster kommer att gå till musikhjälpen. Erbjudandena ser ut som följer; Kaffe/te och chokladboll för 20 kr Kaffe/te och pannkakor med grädde och sylt för 35 kr Dessa betalas kontant eller swishas! Vi kommer också att ha spelningar och andra framträdanden på vår scen under hela veckan, både förbokat och öppen scen! - Så vill du framträda en specifik tid, skriv till jana-mariez@unf.se, annars är det bara att dyka upp på de tider som det är öppen scen. Tider meddelas snart. Mer info kommer framöver, peppa!