Noww stängs snart ner. Läs mer.
Workshop med Wäxa Medidance- medveten närvaro i rörelse. lör 21/1 2017 kl. 10

Workshop med Wäxa Medidance- medveten närvaro i rörelse. lör 21/1 2017 kl. 10

Utforska ditt nu och din väg in i det nya året. Med hjälp av musiken, kroppen, rösten, målning och dofter sätter du dig själv och din livsväg i rörelse.

Vi samlas i cirkeln där vi värmer upp till dagen och varandra. En dikt inleder en stunds avslappning. Vi väcker våra kroppar till liv med musik och uppmjukande rörelser innan vi guidas in i danspasset. Vi målar det som väcks i oss och samlas i cirkeln igen innan vi tar en timmes lunchpaus.

Återsamling i cirkeln där vi samtalar och delar det som vi upplevt. Sedan återgår var och en till sin egen bild, mediterar över den en stund. Du väljer en doft som blir din följeslagare in i det andra danspasset. Vi avslutar med meditation och egen reflektion innan vi gör ett gemensamt avslut i cirkeln.

Var och en rör sig utifrån sin egen förmåga. Du uppmanas lyssna in dig själv och följa din kropp, därför kan alla vara med som tycker om dans och rörelse. ditt skapande är ett uttryck för ditt varande och din varelse och är därför alltid rätt och här finns det ingen prestation, bara lek, frihet och möjligheter.

Event info

lör 21/1 2017 kl. 10 — 16

LinArt - Uttryckande konstterapi, självkännedom med skapande