Noww stängs snart ner. Läs mer.
What Will Have Been - Circa fre 21/4 2017 kl. 19

What Will Have Been - Circa fre 21/4 2017 kl. 19

Den australiensiska nycirkusgruppen C!RCA är tillbaka med en ny föreställning! What Will Have Been är en intim, gripande och halsbrytande nycirkusföreställning som tänjer på gränserna för vad människokroppen kan göra.

Akrobatens mod blandas med dansarens skönhet när den australiensiska gruppen C!RCA utforskar och tänjer gränserna för vad nycirkus kan vara. Deras senaste produktion What Will Have Been är en intim, gripande och samtidigt halsbrytande nycirkusföreställning där kropparna är i ständig rörelse. Ömsom tätt sammanflätade, ömsom var för sig. Tre artister ackompanjerade av en violinist och elektronisk musik utmanar publikens föreställningar om människokroppens fysiska begränsningar. Våghalsigt, halsbrytande och outsägligt vackert.

OM C!RCA:

Halmstadpubliken kunde se C!RCA senast 2011 och som kompani har de sedan 2006 turnerat trettiotre länder på sex kontinenter. Deras produktioner får ett översvallande mottagande runt om i världen från såväl publik, arrangörer som kritiker. C!RCA’s signaturstil – att kombinera poetisk, fysisk skönhet, extraordinär cirkuskonst och en fördjupad användning av ljud, ljus och projektion – är både sensuell och storartad. En föreställning för alla som gillar dans, cirkus, nycirkus, visuella intryck eller helt enkelt en fantastisk helhetsupplevelse.

Längd: 1 timma och 10 minuter

Paus: Nej

Biljetter:

Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas via Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.

Eventuellt överblivna biljetter säljs i entrén på evenemangsdagen.

Event info

fre 21/4 2017 kl. 19 — 20:10

Halmstad