Noww stängs snart ner. Läs mer.
Viryayoga - mixade pass nivå 1-3 tor 1/2 kl. 19:40

Viryayoga - mixade pass nivå 1-3 tor 1/2 kl. 19:40

Mixade viryayogapass med tolv träffar.

Här möter du viryayogans metodik och får prova på olika flöden och pass. Nivå 1, 2, 3 men även inslag av virya vinyasa, mobility and strength, restorative, vinyasa och virya rehab/prehab kan förekomma. Kursen rekommenderas för dig som har viss tidigare yogavana, men även du som inte yogat tidigare kan anmäla dig. Det kan vara bra att kombinera detta med workshop i nybörjaryoga om du inte yogat tidigare. En del saker kan vara kluriga, men även om du inte är redo för dem kan du vara med och göra anpassade positioner och alternativ som fungerar även för dig.

Viryayogan bygger på tio olika moduler för att garantera att du får yoga igenom hela kroppen, ett biomekaniskt tema/fysiskt fokus, ett filosofiskt tema samt att vi ska ha roligt och får komma som vi är!

Ledare är Pia Burman. Utbildad viryayogalärare 2014 med många påbyggnadskurser för fördjupad kunskap. Pia leder passen med en önskan om att deltagarna ska känna sig mer balanserade, lugnare i sinnet, mjukare i kroppen och stärkta i både kropp och sinne när de går från hennes yogapass. Hoppas vi ses!

Anmälan görs via Bildas sida, och kommer upp inom kort: bilda.nu/zoloz. Kursen ges i samarbete med Bilda.

Event info

tor 1/2 2018 kl. 19:40 — tor 26/4 2018 kl. 21

Zoloz - dans och hälsa