Noww stängs snart ner. Läs mer.
Virya Rehabyoga: Fokus höfter/bäcken/ländrygg tor 30/3 2017 kl. 16:45

Virya Rehabyoga: Fokus höfter/bäcken/ländrygg tor 30/3 2017 kl. 16:45

Virya Rehabyogakurs 8 tillfällen, torsdagar 16.45-18:15. Start v13 30/3 2017 (med uppehåll för påsklov). Kursen leds av två lärare, vilket innebär att du som deltagare får extra möjlighet till anpassningar och hjälp.

Virya Rehabyoga fokuserar på att stärka stöd- och rörelseapparaten och möjliggöra för individen att muskulärt bygga upp kroppen efter/under ett sjukdomstillstånd, skada, idrottsskada.

Denna kurs i Virya Rehabyoga har extra fokus höftproblematik och ländrygg men vi behandlar hela kroppen i en lugn yogaform där vi jobbar med att stärka den djupa stabiliserande muskulaturen.

Passar även dig som i allmänhet önskar att bibehålla eller få större rörlighet, styrka och balans. Alla positioner kan anpassas med vägg och stol som hjälpmedel. Ingen yogaerfarenhet behövs.

Under kursens gång kommer vi bland annat gå igenom olika tekniker för att stärka den djupa muskulaturen kring dina höfter, kunskap för att lära sig ett korrekt aktiviteringsmönster och även hur du ska skydda höft och ländrygg vidare i din träning och dina yogapositioner. Samt skapa styrka och mobilitet i ditt höftparti och stärka bål- och ryggmuskulaturen. Detta är en sluten kurs och kommer att anpassas efter deltagarna.

Under kursen kommer vi att behandla området smärta, hur det påverkar oss i vardagen samt gå igenom förhållningssätt från Acceptance and Comittment Therapy (ACT), som kan vara hjälpsamma för att leva med smärta.

Välkomna Torsdagar fr.o.m. 30/3 16:45-18:15 med Nanny-Maja Anderback och Gustav Jonsson. Investering för 8 tilfällen är 1300 kronor eller 1000 kronor för dig som är sjukskriven, pensionär eller student. 20% rabatt för dig med terminskort på Love Yoga.

Först till kvarn, max 16 deltagare.

Anmäl dig till; maria@loveyogaumea.se, eller via vår hemsida www.loveyogaumea.se.

Event info

tor 30/3 2017 kl. 16:45 — 18:15

Love Yoga Umeå