VIBES I Ison & Fille I Villa Strömpis 20/10 fre 20/10 2017 kl. 21

VIBES I Ison & Fille I Villa Strömpis 20/10 fre 20/10 2017 kl. 21

Hej,

Booom! Vi välkomnar Ison & Fille till Villa Strömpis!

------------------------------------------------------

Tryck "kommer" på eventet så betalar du endast halva priset

på entrén innan 22:30!

-------------------------------------------------------

Ison & Fille har den senaste tiden bland annat släppt de nya låtarna "Jag är jag" och “Vi skiner” med Blen på sång. Hösten 2015 var de med i "Så mycket bättre” på TV4, föreställningen "Den e vi” på Dramaten och släppte samlingsalbumet "Resumé”. Sommaren 2016 var en av landets mest hyllade hiphopakter ute på en Sverigeturné.

Ison & Fille är en av Sveriges största hiphop-grupper och har släppt två av genrens mest hyllade album, “För evigt” (2011) och "Länge leve vi” (2014), och under hösten medverkade de i TV4:s “Så mycket bättre”. Där gjorde de egna tolkningar av bland annat Niklas Strömstedts “Tänd ett ljus”, Kleerups "With Every Heartbeat” (“Hjärtslag”) och Jenny Berggren/Ace of Base:s "All That she Wants” ("Allt hon vill ha”) och nådde ut till en större publik än någonsin tidigare.

Ison & Filles 2015 inleddes med att de nominerades till inte mindre än åtta priser på Grammisgalan, Kingsizegalan och Manifestgalan. Under våren hjälpte de till att ta fram nya unga rap- och sångtalanger i projektet “Nästa nivå”, som sändes på Aftonbladet, och gjorde också succé på "Ikväll är vi kungar"-turnén tillsammans med Petter, Rosh och Lilla Namo. Förutom att medverka i “Så mycket bättre” uppträdde de under hösten på föreställningen "Den e vi” på Dramaten och släppte dessutom samlingsalbumet “Resumé”, som innehåller hela 25 låtar från duons karriär.

Den 23 maj släpptes singeln "Jag är jag" – en upplyftande uppmaning till stolthet över att få vara sig själv oavsett ursprung och identitet, en hyllning till det unika i varje människa, med orden ”Lev och låt leva, vi är lika olika”. Låten är producerad av Bram Bram. Samma dag släpptes också låten "Vi skiner" med Blen på sång.

-----------------------------------------------------------------

Tryck "kommer" på eventet så betalar du endast halva priset på entrén innan 22:30!

Varje fredag hela säsongen startar vi med förfest mellan 21-22 och lite goa förpriser i baren!Vad sägs om öl/cider 25 kr? Inte krångligare än så!

-----------------------------------------------------------------

Så här funkar det:

----------------------

21-02

+18 år

Inträde: 120 kr inkl. garderob

----------------------

För att vara säker på att du aldrig missar något, skaffa Villa Strömpis App för att få sköna förmåner och alltid vara först med senaste!

✪ Skaffa Villa Strömpis App

App-Store:

http://goo.gl/7u7Iy9

Google-Play:

http://goo.gl/r5dx6z

För lista, bord etc. kontakta oss på: 072-33 99 400

// Välkomna önskar VIBES-crew

Event info

fre 20/10 2017 kl. 21 — lör 21/10 2017 kl. 02

Villa Strömpis