Noww stängs snart ner. Läs mer.
VIBES feat fre 23/1 2015 kl. 21

VIBES feat fre 23/1 2015 kl. 21

VIBES feat. Italobrothers @ Villa Strömpis

Fre 23 januari kl 21

Italobrothers är kända för sina helt galna live-spelningar och med sina superhits är detta ett faktum.

2005, då allt började, kände den tyske producenten ZACHARIAS ADRIAN och Matthias Metten att de var tvugna att sammanföra sin energi, talang och passion. Efter två långa år av hårt och experimentellt arbete i studion grundade de sin egen dansakt, starkt påverkad av deras så kallade Italo Style. Inte konstigt att de beslutade att kalla sig ITALOBROTHERS!

Första smakprovet till en bredare publik var släppet av "The Moon" 2005. Året därpå ZACHI OCH sångare och frontfigur Matze släppt "Colours of the Rainbow", som lockade inte bara uppmärksamhet bland fans men också ZOOLAND RECORDS.

Kort efter att de hade signerats 2006, lades grunden och saker började ta snabba framsteg. I sitt nästa stora spår "Counting down the days" hade ITALOBROTHERS vunnit den internationella uppmärksamheten. Stimulerade och påhejade av en snabbt växande fan-base startade ZACHI OCH Matze en första live turné genom Europa.

Inte konstigt att de kom med en smash-singel i 2009. "Stamp on the ground" och erövrade klubbarna med storm och nådde högt på listorna runt om i världen.

Vi välkomnar er och våra tyska vänner till Villa Strömpis!

-----------------------------------------------------------------------------

När du attendar eventet på Facebook så betalar du endast 50 kr entré innan 22:30.(attendings innan 19:00 samma kväll räknas).

Varje fredag hela säsongen startar vi med förfest mellan 21-22 och lite goa förpriser i baren!Vad sägs om öl/cider 25 kr? Inte krångligare än så!

-----------------------------------------------------------------------------

Så här funkar det:

----------------------

21-02

+18 år

Inträde: 100 kr inkl. garderob

50 kr innan 22:30 för de som attendat eventet

----------------------

För att vara säker på att du aldrig missar något, skaffa Villa Strömpis App för att få sköna förmåner och alltid vara först med senaste!

Event info

fre 23/1 2015 kl. 21

Villa Strömpis