Noww stängs snart ner. Läs mer.
Vi är med och förändrar Colombia tis 27/2 kl. 17

Vi är med och förändrar Colombia tis 27/2 kl. 17

En viktig del av vårt arbete på LIVIN är att vara med och ta ansvar för vår omvärld. Varje månad samlar vi in pengar till "Månadens Biståndsorganisation" där pengarna går till att konkret göra skillnad för någon annan. En av mottagarna är organisationen Ankarstiftelsen som är med och förändrar Colombia, Bl.a genom projekt där de bygger skolor. Vår VD, Anders Hagström, har precis kommit hem från Colombia där han med egna ögon fick se hur pengarna används, men även handgripligen vara med i uppbyggnaden av ett antal skolor.

Välkommen till en kväll där du får se hur dina pengar faktiskt kommer till stor nytta för människorna i ett land som lever efter helt andra förutsättningar än vad vi gör här i Sverige. #dinlunchgörskillnad, och den här kvällen vill vi gärna berätta mer om hur detta faktiskt sker!

17:00- start med kvällsmat i form av Livin's populära soppa med goda tillbehör, kaffe och kaka. Rekommenderat pris är denna kväll 150:- där allt överskott går direkt till Ankarstiftelsens arbete.

18:00 - Anders Hagström berättar och visar bilder från sin resa.

ANMÄL DIG till info@livin.se eller skriv en kommentar här i evenemanget så vi vet hur mycket soppa vi ska förbereda.

VARMT VÄLKOMNA!

Event info

tis 27/2 2018 kl. 17 — 19:30

LIVIN Hotel-Hostel-Apartments