Noww stängs snart ner. Läs mer.
Västerås Comedy Club med bl.a. Thomas Järvheden lör 17/2 kl. 20

Västerås Comedy Club med bl.a. Thomas Järvheden lör 17/2 kl. 20

Västerås Comedy Club är tillbaka större och snyggare än någonsin! De senaste 5 åren har vi tagit Sveriges komikerelit till Västerås och blandar varje kväll de största hetaste namnen med nya talanger! Varje kväll på Aros Congress Center bjuder på en härlig mix av våra inbjudna komiker. Allt detta till en inramning av härlig musik från vår live-DJ samt god mat och dryck från restaurangen och baren.

Vill du göra detta till en helkväll? Testa då vårt all-inclusivepaket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser!

Komiker som uppträder denna kväll:

Thomas Järvheden

Thomas är en av de mest rutinerade ståuppkomikerna i Sverige med en lång karriär bakom sig. Genom åren har han vunnit mängder av priser som Årets manlige komiker, Comedy fightclub-bältet, Smack-priset med mera. Han har synts i flera TV-produktioner som RAW på kanal 5, Grillad i SVT, Extra Extra, TV3 och mycket annat. I vår är han även aktuell med sin föreställning ”Så mycket sämre!”.

Evelyn Mok

Hon har kallats för Sverige svar på Amy Schumer av Comedy Central. Evelyn bor sedan flera år i humorstaden nummer 1 � London och uppträder ofta på klubbarna där. Med andra ord är det inte konstigt att hon är bättre än någonsin.

Henrik Nyblom

Humorgeniet som är känt från Instagram har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. Syntes senast också i Släng dig i brunnen på SVT.

Johanna Wagrell

2014 kröntes hon som vinnaren av �Amelia Comedy Queen� som arrangerades i samarbete mellan tidningen Amelia och RAW. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och just nu kan du även höra henne som programledare i Tankesmedjan i P3.

Jonas Strandberg

Med absurda oneliners har Jonas gjort succé i standupbranschen och ligger bakom flera specials på Spotify som bland andra ”Savantsyndrom”. Nyligen släppte han sitt album ”Gåshud”. Under hösten såg du honom även på SVT i nya säsongen av Släng dig i brunnen.

Joacim Björkvall

Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Just nu också aktuell med sin egen soloföreställning Nationalitetskris.

All-inclusive

Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt ALL-INCLUSIVE-paket där du innan föreställningen äter säsongens middagsbuffé med 1 öl/vin samt kaffe inkluderat. Efter buffén dukats bort flyttar ni fram till era reserverade bra platser framför scenen.

Praktisk info:

Insläpp för matgäster 18:00 (var på plats senast 18:30)

Insläpp för showgäster och baren öppnar: 19:00

Showstart: 20:00

Biljetter:

Showbiljett: 225kr + serviceavgift

All-Inclusive: 480kr + serviceavgift (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)

Övrig information:

Åldersgräns: 18 år

Event info

lör 17/2 2018 kl. 20 — 22

Västerås Comedy Club