Noww stängs snart ner. Läs mer.
Unik workshopsdag lör 11/2 2017 kl. 10

Unik workshopsdag lör 11/2 2017 kl. 10

Tillsammans med Fitnesscoachen bjuder vi in er till en svettig träningsdag i glädjens tecken! Kom och träna, inspireras, ät gott och lyssna på en inspirerande föreläsning om hur just du kan nå dina mål, tillsammans skapar vi all pepp som behövs för en lyckad träningsvår.

11 februari Urstark Umeå´s lokaler Bankgatan 10 B Umeå

Schema

10.00 Kettlebell- ett svettigt helkroppspass med funktionella övningar. Passar alla, du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att träna med kettlebells.

11.00 Core, bålaktivering, hur tränar vi olika delar av magen och varför. Ett pass för dig som vill få en starkare och snyggare mage som orkar hålla upp din kropp hela dagarna utan att tröttna. Här får du med dig massor av nya övningar och tips kring just bålträning.

12.00 Lunch, ingår

13.00 Föreläsning- Mot stjärnorna och fort ska det gå! -konsten att sätta mål och nå dem. Madeleines helt nya föreläsning för våren bjuder på massor av pepp och inspiration för att våga sätta mål, hitta en fungerande strategi för att nå dem och i vardagen hela tiden bibehålla motivationen att jobba mot dem.

14.30 Löpteknik, löpstyrka. Lär dig spring lätt, rätt och starkt! Inomhuskläder, tunna skor.

Kostnad 795 kr inkl lunch

Anmälan till info@fitnesscoachen.com. Anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder. Begränsat antal platser pga utrymmesskäl, först till kvarn.

Här kan ni läsa mer om vilka vi är

http://www.urstark.com/

http://fitnesscoachen.com/

Event info

lör 11/2 2017 kl. 10 — 16

Urstark - Kettlebells och Funktionell träning