Truckfighters + Deville - Mejeriet - 2 mars tor 2/3 2017 kl. 20

Truckfighters + Deville - Mejeriet - 2 mars tor 2/3 2017 kl. 20

Truckfighters har etablerat sig som härförare i genren fuzzrock. När bandet bildades 2001 trodde man antagligen inte att man ett antal år senare skulle ha genomfört runt 800 spelningar över fyra världsdelar. Ett intensivt turnerande har gett bandet en allt större publik och Josh Homme (Queens Of The Stoneage/Kyuss) har kallat bandet det bästa band som någonsin existerat. I slutet av september släpptes nya studioplattan 'V' och nu har tiden kommit för lite gig hemma i Sverige.

Kanske lite i skymundan av den svenska publiken och hemstaden Örebro har Truckfighters turnerat världen över. Gruppen släppte 2005 sitt debutalbum 'Gravity X' och en kärna av stoner, fuzz och hårdrockare hittade ett nytt favoritband. Skaran fortsatte att växa i och med uppföljaren, 'Phi' samt tredje plattan 'Mania'. Truckfighters är ett dynamiskt och varierat hårdrocksband som soundmässigt innehåller spår av band som TOOL, KYUSS, QOTSA och Soundgarden. Vi vill påstå att det är ett av de bästa och mest intressanta banden du kan uppleva live. Räkna med energi, galenskap, rock n roll och tunggung.The best band that's ever existed - JOSH HOMME of QOTSA, KYUSS (quote from the Truckfighters film)

Putting more rock energy into a single performance than a good proportion of bands do into a careers worth of shows TERRORIZER

Killarna kommer aldrig någonsin att behöva använda pyroteknik. - SLAVESTATE MAG

Truckfighters blast your ears with their unique take on modern rock - METAL HAMMER

The power and charm to make society grind to a halt - KERRANG!!!

SUPPORT: DEVILLE

Referenser kan fortfarande dras till klassiska tunga ökenrockband men också nu till band som Mastodon och Entombed. Efter mer än 300 gig världen över har Malmöbandet Deville definitivt den rutin som gör att det är upp till dom själva hur de skall ta det till nästa nivå.

Event info

tor 2/3 2017 kl. 20 — fre 3/3 2017 kl. 00

Mejeriet