Studioclinic@Musikalen: Tema Mixning tis 17/1 2017 kl. 18

Studioclinic@Musikalen: Tema Mixning tis 17/1 2017 kl. 18

Varmt välkomna till en StudioClinic på Musikalen! Den här clinicen, kanske ska betecknas som workshop egentligen, kommer att bestå av så mycket som tre stycken clinics vid olika tillfällen! Detta för att få en så heltäckande och omfattande "workshop" som möjligt.

Det kommer att handla om ljudteknik i studiosammanhang, alltså Mixning! Det har funnits intresse och kommit förfrågningar på detta, så nu djupdyker vi lite mer i studiovärlden! Det kommer att handla om allt från midi-programmering till kompressor-plugins, frekvensplanering och modulation och mycket mer.

Under workshopen kommer deltagarna tillsammans sätta ihop en låt, så det blir både "hands on" och tips och trix och massvis med nyttig information!

Vi ser gärna att man anmäler sitt intresse genom att gå med i evenemanget här på facebook, man kan också anmäla sig genom att tala med personalen på Musikalen!

Varmt välkomna!

Musikalen Halmstad

Norra vägen 5

30251 Halmstad

Tel: 035-12 37 20

Mail: info@musikalen.se

Tid: 18.00-20.00

Inträde: 100kr, och då får man tillgång till alla tre clinics.

Givetvis bjuds det på fika och förfriskningar i alkoholfria former. Detta är en clinic/workshop som passar alla åldrar, så tveka inte: anmäl dig nu!

Event info

tis 17/1 2017 kl. 18 — 20

Mother of Sound