Stand Up Östersund - Patrik Larsson fre 10/3 2017 kl. 18:30

Stand Up Östersund - Patrik Larsson fre 10/3 2017 kl. 18:30

OSD och Storsjöteatern i samarbete med Karin Adelsköld presenterar Stand Up Östersund - din återkommande stand up-klubb i stan.

10 mars drar vi igång vårens säsong!

Huvudakt: PATRIK LARSSON

Patrik Larsson har arbetat som komiker och skådespelare i över 20 år.

Med glimten i ögat och ett pillemariskt leende serverar han det ena gapskrattet efter det andra.Han skapar snabbt en bra stämning med roliga infallsvinklar, udda karaktärer och improvisation.

Patriks stand up är varm, oväntad och lite absurd, men alltid med glimten i ögat. Patrik har varit nominerad till ”Årets manliga komiker" på Svenska stand up galan och även till ”Årets scenshow" på Det Stora Humorpriset i Kanal 5.

Han har genom åren skapat flera roliga och omtyckta humorkaraktärer. Mest känd är Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet som har setts på SVT och TV4. Men han har även medverkat i flera andra tv-produktioner. T.ex. Morgonsoffan, Cirkus Möller, Extra extra, Raw Comedy, Stockholm Live, Bröderna Fluff, Hem till Midgård, Kvarteret Skatan, Familjen Rysberg osv.

Support: NICLAS CHRISTOFFER

Förutom turnéer med Stockholm Live och uppträdanden på de stora scenerna som Norra Brunn i Stockholm, Uppsala stadsteater, Stora teatern i Göteborg m.m, så har Niclas Christoffer medverkat i reklaminslag i både radio och TV. Därefter har han bland annat medverkat i Talang Sverige år 2009 som ståuppkomiker och varit medlem i P3:s humorverkstadsprogram Underlandets redaktion.

Rookies tillkommer!

Kvällens MC: Elin Nordén

Entré:

Dörrarna öppnas kl. 18.30 och då finns mat och dryck till försäljning. Showen börjar 20.00.

Biljetter finns på tickster.com till priset 150 kr (inkl avgifter). Pris vid dörren (i mån av plats) kommer att säljas för 180 kr.

Affisch av Elin Nordén, Teckomatorps Humorfabrik!

Event info

fre 10/3 2017 kl. 18:30 — 23

Storsjöteatern OSD

Event i Östersund

 Visa alla