Noww stängs snart ner. Läs mer.
Spelkväll hos Leklust Västerås tis 27/2 kl. 18

Spelkväll hos Leklust Västerås tis 27/2 kl. 18

Välkomna till vår veckovisa spelkväll där vi bland annat har spel i Pokémon, Magic: The Gathering, X-Wing, samt diverse bräd- & sällskapsspel för både nybörjare och gamla rävar. Alla tänkbara sorters tävlingar och busigheter kan även förekomma... Läs vidare för att veta mer!

Pokémonsuccén fortsätter hos Leklust Västerås med sitt alldeles egna Pokémon Center. Ni skall kunna finna det mesta som har med Pokémon att göra, så som kortspelet, människor att byta grejer- och att spela med, merchandise, tävlingar, samt konstant hjälp av vår kunniga personal vid behov. Och glöm inte bort att ni kan hjälpa varandra.

Extra fokus är det just nu på hur man bygger sina Pokémonlekar i samlarkortspelet såhär i uppstarten, samt hur man kommer igång med grunderna i just själva spelet. Perfekt för både stora och små som är nyfikna!

Vi har även 4 demo-lekar som man kan få låna utifall man önskar känna på spelet och om det är något för just er.

Dessutom planerar vi just nu vår första liga i Pokémon, vår första Standard-turnering, samt håller drafter i detta fantastiska kortspel varje vecka då det önskas, så fråga oss om ni vill veta mer.

På X-Wing-fronten finns det ett par bord uppe dagen till ära där det är Fly Casual som gäller, och som vanligt både fräsiga, och exklusiva, alternate art cards som delas ut till de som kommer och provar på detta fantastiska figurspel för första gången. Gäller så länge lagret räcker.

Alla som spelar X-Wing, samt personalen, är jätteglada att berätta mer om spelet utifall ni är nyfikna på vad det är som spelas.

Sedan på Magic: The Gathering-fronten så är det varmt välkommet att spela vilket format man än vill i butiken, så som Standard, Commander, Modern, Tiny Leaders, Legacy, osv, osv... Oavsett om man är ny eller gammal räv i spelet så finns vi redo att hjälpa er med allt ni känner att ni behöver för att kunna spela spelet.

Varje vecka kan man även spela en Booster Draft i just Magic: The Gathering där vi arrangerar dessa för er till förmånliga priser. Senast 18.45 på kvällen måste man ha anmält sig och registrerat sin närvaro på plats, samt vara redo att spela, utifall man vill vara med!

Vi har även månadsvisa demon av spel som man kan prova varje vecka under aktuell månad. Bilder på aktuella spel kommer i kommentarerna nedan, och dessa kan man närsomhelst norpa i kassan samt slå sig ned med vid något fritt bord för att prova på.

Alla är även välkomna att ta med sina egna spel till oss och spela dem med våra andra besökare i mån av plats, där våra organiserade tävlingar och event har första tjing.

Det finns även spel, tillbehör, dricka & snacks att köpa hela kvällen, men i övrigt så kostar dessa evenemang ingenting för besökarna.

Varmt välkomna allesammans :)

Event info

tis 27/2 2018 kl. 18 — 23:59

Leklust Västerås