Sök till N&FA 2017! mån 16/1 2017 kl. 14

Sök till N&FA 2017! mån 16/1 2017 kl. 14

SÖK TILL N&FA 2017!

Det är snart dags att ta in ansökningarna till nya poster i N&FA 2017 och vi vill att du ska söka! Var med och planera 3 härliga nollningsveckor med ett skönt gäng. Vem som helst kan söka, oavsett om man deltagit på tidigare nollning eller inte. Anmälan öppnar 2 januari och stänger 29 januari 23.59. Så se till att ta chansen och sök till posterna nedan:

Vice Evenemangsansvarig

Som Vice Evenemangsansvarig så anordnar du tillsammans med Evenemangsansvarig alla större evenemang under nollningen, främst pubkvällar och sittningar. Det handlar om att planera dessa samt se till att allt är under kontroll inför och under evenemanget med allt vad det innebär. Detta handlar till exempel biljettförsäljning och kontakt med de föreningar och företag som är involverade.

Vid frågor, kontakta: Alexandra Muhl

Vice Ekonomiansvarig

Som Vice Ekonomiansvarig så jobbar du i nära samarbete med Ekonomiansvarig där ni har ansvar för budgeten, kvitton och att projektet då håller sig inom budgetramen.

Vid frågor, kontakta: Max Hansson

Vice Företagsansvarig

Som Vice Företagsansvarig så jobbar du främst tillsammans med Företagsansvarig, Sponsoransvarig samt Vice Sponsoransvarig. Vice Företagsansvarig har till uppgift att hålla kontakten med de befintliga företag men även att få fram nya bra företag som är intresserade av att vara med under nollningen.

Vid frågor, kontakta: Henrik Jonsson

Vice Sponsoransvarig

Som Vice Sponsoransvarig kommer du jobba i ett nära samarbete med Företagsansvarig, Sponsoransvarig och Vice Företagsansvarig. Vice Sponsoransvarig innebär att du har en aktiv kontakt med Handelshögskolans främsta samarbetspartners för sponsring. Sponsringen innefattar produkter och tjänster som ska tillföra det “lilla extra” till Handelshögskolans studenter under nollningen.

Vid frågor, kontakta: Ingela Zelander

Vice Marknadsansvarig

Som Vice Marknadsansvarig så jobbar du tillsammans med Marknadsansvarig med att se till hur nollningen porträtteras utåt. Detta innefattar sociala medier, nollningens hemsida men även utformning och beställning av kläder, väskor, band mm. för alla deltagande.

Vid frågor, kontakta: Oscar Thelander

Fadderansvarig

Som Fadderansvarig söker vi dig som är flexibel, självgående och kan ta tuffa beslut. Du kommer vara länken mellan N&FA och alla faddrar genom möten med huvudfaddrar men även information via sociala medier. Det är dig faddrar kommer vända sig till vid problem som uppkommer och dessutom ska du också se till att faddrarna har koll på vad som förväntas av dem för att få till en så bra nollning som möjligt.

Vid frågor, kontakta: Ludde Johansson

Skicka in din ansökan med följande:

- Kontaktuppgifter (namn, telefonnummer, mailadress)

- Vilken eller vilka poster du söker (rangordna)

- En kort motivering till varför du tycker du passar till posten du söker

- Relevanta erfarenheter

Ansökan ska skickas till nollning@hhgs.se och vara inne senast 29 januari 23.59.

Härliga hälsningar,

N&FA 2017!

Event info

mån 16/1 2017 kl. 14 — sön 29/1 2017 kl. 23:59

Handels Nollning