Noww stängs snart ner. Läs mer.
Skrivardagar med yoga ons 13/6 kl. 08

Skrivardagar med yoga ons 13/6 kl. 08

SKRIVARDAGAR MED YOGA

Under den här kursen kommer vi använda oss av yoga och skrivande för att närma oss upplevelser som är speciella just för dig. De kan gestaltas med utgångspunkt i det självupplevda eller fiktiva. Genom yoga, kreativa ingångar och gestaltning av karaktärer och miljöer, jobbar du med att finna ditt uttryck som är unikt för dig.

Du behöver inga speciella förkunskaper när det gäller skrivandet, utan med nyfikenhet på språket och dina egna upplevelser arbetar vi med berättande. Vi kommer att jobba med det kortare berättarformatet, men har du egna idéer om i vilken form du vill arbeta i så går det att lösa. Det viktigaste är att du närmar dig det uttryck som passar för dig.

Dagarna varvas med kreativa övningar, skrivuppgifter och även samtal om litteratur för att väcka engagemang och få tips gällande form och innehåll.

Yogans uppgift är att ge deltagarna ett verktyg att stanna av och vara mer medvetet närvarande. Yogan förenar andetag och rörelse, det inre och det yttre. Andningen ger dig ny energi och djup avspänning . Du väljer själv om du vill delta på yogan.

Genom att landa i kroppen, mjuka upp muskler, fokusera sinnet och slappna av kommer vi i kontakt med djupare och kanske mer omedvetna delar av oss själva. Yogan kan vara ett sätt att väcka kreativiteten till liv. Vi kommer att prova både meditativ yinyoga och mer flödande Hathayoga. Van utövare som nybörjare kan vara med, passet anpassas efter deltagarna.

KOSTNAD

Kursen är kostnadsfri men du betalar 1400 kr och i detta pris ingår lunch samt för- och eftermiddagskaffe. Måltiderna är viktiga ur ett lärandeperspektiv och att vi lär känna varandra. Middag kostar 215 kr/dag. Ange vid bokning vilka dagar du vill äta middag. Ta chansen att bo här på Medlefors i samband med kursen. Vill du bo på Medlefors kostar enkelrum 661 kr per natt. Del i dubbelrum kostar 429 kr per person/natt. I boendepriset ingår frukost samt tillgång till pool, relax. Du kan även nyttja vårt bibliotek där du hittar både böcker och tidskrifter. Resa till och från Skellefteå ingår inte.

INFORMATION

Begränsat antal platser.

Frågor om kursens innehåll: Olov Söderström på 0910-575 66 eller olov.soderstrom@medlefors.se

Frågor om kursens innehåll: Ann-Charlott Pavval (Cert. Samayogalärare och yinyogalärare): 0910 – 575 35 eller ann-charlott.pavval@medlefors.se

Omfattning: 100%

Kurslängd: 13-15 juni 2018

Digital anmälan: medlefors.se

Blankett för anmälan: medlefors.se

Anmäl dig senast den 20 april 2018 – anmälan är bindande.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Event info

ons 13/6 2018 kl. 08 — fre 15/6 2018 kl. 17

Medlefors Folkhögskola & Konferens