Sista minuten Yoga/Dans retreat på Mallis fre 27/10 2017 kl. 20:30

Sista minuten Yoga/Dans retreat på Mallis fre 27/10 2017 kl. 20:30

Känner du lite låg på energi så här i höstmörkret kanske till och med lite höst deppig?

Behöver du en paus från dina rutiner i vardagen.

Då är detta retreat för dig.

Detta är ett intensivt yoga / dans retreat . Tanken med detta retreat är att du får en liten paus i livet. Ta hand om DIG , dig och bara dig.Vi kommer gå igenom alla yoga positioner så att du verkligen förstår dom. Ganska Hatha inspirerande yoga form. Vi kommer att Jobba mycket med andningen , lära oss att " andas rätt " .

Genom dansen tränar på att vara förkroppsliga genom dansen öppnar vi våra sinnen, kunna vara med upplevelser att inkludera det som är oavsett bra eller dåligt och pausa in idet. Bli påmind om din fulla kraft, livsglädje och använda hela ditt register som människa.

Vilka är vi?

Mari Ljungqvist är Psykosyntes terapeut, Open floor medveten rörelse instruktör och terapeut, Imago par coach med bakgrund i shamanism. Mari har arbetar med grupper och enskilda i över 17 år och passionerad för rörelsens läkande kraft. Mari har just flyttat till Mallorca och lever efter sin högsta intuition dag för dag med sin genuina närvaro stödjer hon processen i din transformation.

Cissi Luna är utbildad yoga lärare med erfarenhet av utbrändhet och stress. Hon älskar hård träning men har funnit en balans i yogan att pausa in och känna vad kroppen behöver. Cissi är även utbildad life coach och är en stor inspiratör, för henne finns inga hinder bara möjligheter.

Brinner för att stödja så många som möjligt att må bra, stressa mindre, leva sitt sanna jag och leva sitt dröm liv.

Hon älskar att jobba som yoga lärare och speciellt till dom som inte gillar yoga alls :) hon var en utav er förr. Yogan räddade henne PUNKT.

Hur ser helgen ut?

Fredag: Vi samlas kl 20:30 på den fantastiska yoga studion Zunray mitt i palma. Vi yogar i ca 30 min och avslutar med Dans.

Lördag : 10:00 yoga 60 min - 11:00 Dans sen ses vi igen kl 17:00 yoga 18:00 dans

Söndag : 10:00 Yoga -11:00 Dans och igen 17:00 Yoga -18:00 dans.

Flyg och boende bokar ni själva. Vill ni ha rekommendation så är det bara att säga till.

Yoga mattor finns att hyra men jag rekommenderar att ta med era egna. Packa sköna kläder , vattenflaska är ett glatt humör.

Efter denna yoga och dans helg kommer ni att förstå yoga asanas ( positioner ) mycket bättre. Förhoppninsgvis känna er i mer balans och ha mycket mer energi .

Ord pris :3900 kr

Betalas in till Bg: 5847-0964

För intresseanmälan maila till : ljungqvistmari@gmail.com

Varmt Välkomna

Cissi och Mari

www.mariljungqvist.se

www.youryou.biz

Event info

fre 27/10 2017 kl. 20:30 — sön 29/10 2017 kl. 19

YOURYOU

Event i Stockholm / Vasastan

 Visa alla