Noww stängs snart ner. Läs mer.
Raw frukost och gröna smoothies ons 8/2 2017 kl. 18

Raw frukost och gröna smoothies ons 8/2 2017 kl. 18

Många upplever att rå mat hjälper dem till mer energi, mindre värk och inflammationer, klarare hy och gladare humör. Hur skulle rawfood kunna påverka dig? Är du nyfiken på att utforska det?

Om du vill införa mer rawfood i din vardag så är det bra och enkelt att börja med raw frukost och/eller gröna smoothies.

Under den här kvällen lär vi oss att göra bröd utan mjöl, mjölk, ägg och vitt raffinerat socker. Vi tillreder och provsmakar även bovetegröt, boveteyoghurt, chiagröt, granola, bars och gröna smoothies.

Vi tillreder allt tillsammans och avslutar såklart kvällen med att provsmaka allt det goda. Och recepten får du med dig hem, så att du enkelt kan komma igång hemma i ditt eget kök.

Den här workshopkvällen hålls av mig, Hanna Alperud, som är utbildad kost- och hälsorådgivare och rawfoodinspiratör. Jag har själv upplevt en fantastisk resa med hjälp av rawfood – från kronisk värk och sjukskrivning till ett alldeles nytt liv. Nu brinner jag för att göra rawfooden och kunskapen om den lättillgänglig för alla!

Pris: 695:-

Anmälan är bindande och görs till: hanna@rawforgood.se

Event info

ons 8/2 2017 kl. 18 — 20:45

Raw for Good