Noww stängs snart ner. Läs mer.
Pushing Thru Pennybridge 2015
 18:e Juli kl 11 lör 18/7 2015 kl. 11

Pushing Thru Pennybridge 2015 18:e Juli kl 11 lör 18/7 2015 kl. 11

Pushing Thru Pennybridge 2015

18:e Juli kl 11.00

Den 21 Juni är den Internationella skateboarddagen. Vi kommer köra eventet 18e juli.

Tanken med detta event är att starta en fond som inriktar sig till dom som älskar skateboard, men pga olika skäl inte kan delta i T ex skateboardläger, skateskola, eller köpa åkkort på skateboardförening. Det kan bero på olika anledningar, såsom ett fysiskt, psykiskt eller socialt handikapp, ekonomiskt problem, eller en familjesituation osv.

Därför kommer vi samlas och pusha/cruisa genom Örebro stad! Försöka dra med företag att sponsra detta event så vi får in pengar till vår skateboardfond som man sedan kan söka pengar ifrån, om man anses ha ett förhinder som gör att man inte kan delta i dom olika skateboard aktiviteterna i Örebro.

Man kan självklart som privatperson också sponsra genom att skänka pengar till fonden precis som alla andra fonder. Man kan också komma med idéer och tillsammans med oss skapa olika event för att gynna skateboardscenen i Örebro.

Vi kommer samlas i Örebro City för att sedan Pusha/Cruisa genom stan, klädda i våra T-shirts där vi gör reklam för oss själva och dom som bidraget till att fonden fått framsteg. Alla som har stått på en skateboard kommer att få en inbjudan via Skate Örebro, men självklart är ALLA välkomna att delta! Så sprid ordet och ta med dina vänner!

Senare på Lördag kvällen den 18e ses alla och käkar eller grillar och diskuterar dagen som varit, förhoppningsvis har vi nått vårt mål!

ALLA SOM VILL ÅKA SKATEBOARD,

SKA HAN MÖJLIGHETEN TILL DET!

Mer info inom kort.

Mvh Skate Örebro

Event info

lör 18/7 2015 kl. 11

Skate Örebro