Noww stängs snart ner. Läs mer.
Prova på Pass (1 av 2) tis 24/1 2017 kl. 18:30

Prova på Pass (1 av 2) tis 24/1 2017 kl. 18:30

Är du intresserad av att börja träna Krav Maga i vår?

Då gäller följande:

Vårens nybörjarstart består först av två ‘prova-på-pass’, därefter börjar terminsträningen. ‘Prova-på-passen’ är kostnadsfria och du behöver inte föranmäla dig:

Tisdagen den 24/1 kl. 18:30 - 19:50

Torsdagen den 26/1 kl. 20:00 - 21:20

‘Prova-på-passen’ är en introduktion av vad man kommer stöta på gällande träningsupplägg, övningar och tekniker från Steg 1 och Steg 2. Lite längre ner på sidan kan du läsa mer om upplägget på dessa pass. Ingen föranmälan behövs, det är bara dyka upp!

Träningstiderna för nybörjare kommer vara på samma dagar och tider som 'prova-på-passen' är.

Ta med och tänk på att:

Kläder och skor för inomhusbruk,

Vattenflaska och självklart ett gott humör.

Var noga med att du kommer hel och ren, gärna med kortklippta naglar. Har du piercingar ser vi att du tar ur dem eller tejpar över dem för att minimera skaderiskerna på dig själv och dina träningskamrater.

Om du har funderingar inför ‘Prova-på-passen’ så kontakta oss gärna via mail.

Tänk på att du måste vara 18 år fyllda och du får inte finns med i belastningsregistret för något vålds-, sexrelaterat- eller narkotikabrott. Om du har funderingar angående åldersgräns eller vår policy var gäller belastningsregistret, hör av dig till examinator Daniel Lindberg på daniel@kravmagasundsvall.se.

Nedan har du ett exempel på hur ett 'prova-på-pass' kan se ut:

Före passet:

Dörrarna öppnas ca 45 minuter innan passet start och du har då möjlighet att i lugn och ro byta om, mingla med instruktörer och klubbmedlemmar, dricka en kopp kaffe, ställa frågor eller bara slappa i sofforna på vårt loft. Har du redan bestämt dig för att fortsätta träna med oss finns det möjlighet att skriva in dig för terminsträning. Det finns möjlighet att värma mat och äta på plats om så önskas!

Under passet:

Passet inleds med en kort presentation av klubben och instruktörerna. Sedan går vi igenom innehållet av passet i stora drag samt några säkerhets- och trivselbestämmelser. Där efter sätter vi igång.

Passet kommer vara uppdelat i tre moment: uppvärmning, teknik- och närkamp samt slutfys. Både den tekniska och fysiska träningen anpassas efter dina personliga förutsättningar, så oavsett förutsättningar, så får alla en utmaning.

Efter passet:

Efter passet kommer klubbens examinator och styrelseordförande Daniel Lindberg ha en kort samling och berätta mer ingående om klubben, terminens innehåll, avgifter, events, utrustning m.m. Det kommer vara ett lysande tillfälle för er att ställa frågor. Samlingen är självklart frivillig, och i samband med den finns möjlighet att skriva in sig för fortsätt träning.

Event info

tis 24/1 2017 kl. 18:30 — 19:50

Krav Maga Sundsvall