Noww stängs snart ner. Läs mer.
Privata Sittningar sön 15/1 2017 kl. 10

Privata Sittningar sön 15/1 2017 kl. 10

En Privat Sittning med mediet är precis som det låter - en privat sittning.

Det går till precis på samma sätt som på en Storseans där skillnaden är att man är helt själv med mediet under tiden som sittningen varar. En tid med kärlek, värme och möten med dina nära och kära som redan befinner sig i andevärlden.

Ett privat möte där andevärlden och där de tar sin chans att komma igenom för att visa på sin existens och skänka stöd och uppmuntran till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden. Här ges också en viss vägledning från andevärlden till oss som lever, men de spår inte in i framtiden, då inte ens de kan med säkerhet förutsäga framtiden då ingenting är ristat i sten. Ett mediums arbete är att bevisa att livet går vidare efter den fysiska döden.

Vi vill även att man spelar in sittningen så att man har möjlighet att lyssna på den vid ett senare tillfälle, då det är omöjligt att komma ihåg allting. Mitt råd är att alltid spela in sittningen, annars ångrar man sig oftast efteråt.

Privatsittning 30 min: 600 kr

CD: 50 kr (inkl. porto då vi skickar cd'n till dig), MP3: 20 kr

Betala sittningen helst med Swish eller kontokort men det går bra även med kontanter. Du betalar vid ankomst.

Du bokar in din sittning genom att använda dig av "Boka Tid"-knappen via hemsidan, alternativt att du går in på www.bokadirekt.se. Den tar dig till en separat bokningssida där du i lugn och ro kan boka in dig på en dag och tid som passar dig bäst.

Skulle du behöva ändra/boka av sittningen måste du göra det senast 3 dgr innan - annars kommer du att bli betalningsansvarig för den tiden. Du ändrar/avbokar tiden via bokningssidan och information om detta får du samtidigt i bokningsbekräftelsen du får i samband med bokningen.

Event info

sön 15/1 2017 kl. 10 — 17

Lindblom Academy