Noww stängs snart ner. Läs mer.
PREMIÄR för Satins nya popklubb! Hugo Lundberg och Carl Carlsvärd är två satintrogna, popälskare, som nu ska ta över... fre 4/9 2015 kl. 22

PREMIÄR för Satins nya popklubb! Hugo Lundberg och Carl Carlsvärd är två satintrogna, popälskare, som nu ska ta över... fre 4/9 2015 kl. 22

PREMIÄR för Satins nya popklubb! Hugo Lundberg och Carl Carlsvärd är två satintrogna, popälskare, som nu ska ta över popklubbens ledarskap. I höst kommer vi leverera underbara fredagkvällar med olika DJs, artister och temakvällar. Så när höstens kyla omfamnar oss så finns det bara ett allternativ, Satins nya popklubb. Välkomna önskar Hugo & Carl.

THE HAPPY HIPPO FAMILY

Tillbaka efter att jobbat med nya skivan i över ett år. Efter turnéer i Japan, pendelvideos som gått viralt med över 400 000 visningar, samt sjukt mkt jobb med sina nya låtar är bandet tillbaka på Satins scen.

ADNA

”Det här borde vara alla musikers dröm. Blott 21 år gammal, och det låter som om hon aldrig någonsin har gjort något annat” Så inleds recensionen i GAFFA av Adnas nya album ”Run, Lucifer” som släpptes i mars och fick strålande 5/6 i betyg. Vi är oerhört glada att välkommna Adna till Satin.

LIVE AT HEART!!

Detta evenemang är en del av Live At Heart-festivalen vilket gör att alla som har festivalband har fri entré till denna konsert. Vi ber er dock att vara på plats i god tid för att undvika eventuella köer.

Gästlista genom appen gäller innan 23:00.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

★GÄSTLISTA★

Du som har Satins App har förmånen att skriva upp dig och dina vänner på gästlistan (ej köföreträde) genom att gå in på Appen, gå till fliken event, gå in på aktuellt event, Klicka på gästlista. Appen synkar ditt namn via din Facebook och listan gäller för dig +1 fram till kl. 23.00.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

★SATIN DJ´S★

ÖREBRO POPKLUBB

Hugo och Carl kommer spela den skönaste pop-musiken för den bästa fredagsfesten.

ACAI

Här är en DJ som verkligen vet hur man får igång ett dansgolv. Här kommer det levereras grymma låtar för det bästa dansgolvet.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

► För bordsbokning eller Vip bord, vänligen kontakta Ibbe på 0730 - 40 51 10.

► För gästlista, födelsedagsfester eller andra frågor - tveka inte att maila oss på info@satin.nu

▬▬▬▬▬▬▬▬▬SAMMANFATTAT▬▬▬▬▬▬▬▬

Datum: Fredagen den 4:e september.

Plats: Satin

Tid: 22:00 –02.00

Entré: 120 kr (Gästlista finns i appen) (Festivalband från Live At Heart ger fri entré)

Webb: www.satin.nu, info@satin.nu

Skriv upp dig på gästlistan i Satins app!

VARMT VÄLKOMNA TILL SATIN!

Event info

fre 4/9 2015 kl. 22

Satins Uteservering & Nattklubb