Plura - En man av hjärtat sön 18/3 kl. 19

Plura - En man av hjärtat sön 18/3 kl. 19

"En man av hjärtat", av och med Plura, har spelats på Scalateatern i Stockholm sedan början av oktober 2017. Föreställningen har hyllats av publiken och rosats i media; "Låt oss få det överstökat med en gång: ”Plura - en man av hjärtat” är en jättebra föreställning. Rolig, mänsklig, mörk" skrev DN efter premiären. Nu är det klart att "En man av hjärtat" åker på turné i vår och den 18 mars kommer den till Halmstad.

Plura beskriver föreställningen "En man av hjärtat" med orden "...en resa genom mitt liv och de platser jag befunnit mig på". Utöver en personlig berättelse om Pluras liv innehåller föreställningen massor av musik från Eldkvarns gedigna låtkatalog men även några nyskrivna låtar.

Det är första gången Plura rättar sig efter ett skrivet manus på scenen och tar regi. Även bandet är nytt, Plura ackompanjeras av ett band där sonen Axel Jonsson Stridbeck agerar kapellmästare. Dessutom har Mauro Scocco ett viktigt finger med i spelet då han är med som en ciceron via en inspelad röst och agerar gondoljär genom hela föreställningen. Manuset är skrivet av Plura och för regin står Hugo Hansén.

Föreställningens längd: Cirka 2,5 timmar lång inkl. paus

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: Kulturbolaget och Blixten & Co

Biljetter:

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen

Event info

sön 18/3 2018 kl. 19 — 22

Halmstad