Noww stängs snart ner. Läs mer.
Pay and Ride på Smedstad Ridsportcenter sön 22/1 2017 kl. 09

Pay and Ride på Smedstad Ridsportcenter sön 22/1 2017 kl. 09

Välkommen till Pay and Ride på Smedstad Ridsportcenter 22 Januari 2017

Vi erbjuder dig att komma till Smedstad Ridsportceter för att under tävlingliknade förhållande kunna träna på att rida ett dressyrprogram. På Smedstad Ridsportcenter finns uppvärmda ridhus och programridningen kommer hållas i ridhus 1 med måtten 25*85 och framridningen kommer att ske i ridhus 2 med måtten 22*62. Underlaget består av fibersand i båda ridhusen.

Klass 3: Lätt B:2

Klass 2: Lätt A:3

Klass 1: Msv C:2

Första start kl 09:00 och vi håller på till 14:00.

Domare: Marita Lindberg

Pris: 200 kr per start. Vill du ha hjälp vid framridningen av förstelärare och Grand Prix ryttare Malin Hansson betalar du 100:- extra. Rosett finns att köpa för 50 kr efter genomförd ritt. Betala gärna med kort.

Gilltig vacinationsontyg skall uppvisas innan man får komma in på framridningen. Om gilltigt vaciationsintyg inte kan uppvisas får man inte rida och man får inte tillbaka sin startavgift.

Övrigt gäller TRs regler med hästens utrustning och din egen säkerhetsutrustning. Samt om ryttarens uppförande.

Cafet kommer ha öppet under dagen med enklare servering det är även där du betalar din startavgift.

Anmälan sker till tavling@hsoab.se senast den 19 januari 2017. Därefter blir det efteranmälan och extra kostnad på 50 kr. Anmälan är bindande. Ange ryttare, häst, klass och evtuell hjälp vid framridningen vid anmälan. OBS! Begränsat antal platser.

Du som rider på Smedstad Ridsportcenter kan få vara med om ridlärarna anser att du och hästen klarar av att vara med och att det passar hästens arbete just den veckan. Är du intresserad av att vara med mailar du lina.johansson@hsoab.se med ditt namn och vilken häst du vill rida. Ridlärare och ridskolechef tar slutgiltigt beslut om vilka som får vara med. Kostnad 320:- inkl hästhyra och rosett.

Förfrågningar till Lina Johansson på lina.johansson@hsoab.se

Startlista med starttider publiceras på http://www.hsoab.se fredag kl 16:00.

Välkomna!

Event info

sön 22/1 2017 kl. 09 — 14

Smedstad Ridsportcenter