På Tapeten. VR/AR med Jayway fre 24/11 2017 kl. 13

På Tapeten. VR/AR med Jayway fre 24/11 2017 kl. 13

Det närmar sig slutet av ännu en produktiv arbetsvecka och vad kan tänkas vara bättre än att avsluta den med information och inspiration om olika aktuella ämnen samtidigt som du varvar ner med en god kopp kaffe eller varför inte en iskall öl eller ett gott glas vin? Vi ger dig möjligheten att zona ut från arbetsveckan samtidigt som du inspireras och samlar på dig kunskap och perspektiv som kan sättas in i din dagliga verklighet.

🤖 Först ut är Jayway om VR/AR! 🤖

Virtuell och förstärkt verklighet har de senaste åren gjort stora framsteg och tekniken är nu så pass mogen att vi kan börja fundera på hur den kan användas inom näringslivet. AR och VR ger oss en helt ny verktygslåda med redskap som kan hjälpa oss att nå ut med upplevelser som är interaktiva, engagerande och som skapar ett bestående intryck på slutanvändarna. Några exempel på områden där den nya tekniken kommer till nytta är

• Försäljning/e-handel

• Utbildning

• Industri

• Bygg/arkitektur

• Fastighetsförmedling

I denna halvdagsworkshop går vi igenom grunderna kring AR/VR, demonstrerar ett urval av de applikationer som finns ute på marknaden, diskuterar specifika case och avslutar med att prova på tekniken. Det kommer att finnas HTC Vive, Microsoft Hololens, 360 kamera och annan utrustning på plats.

Vi börjar kl.13.00 och föreläsning/ workshop pågår till kl.16:30 (pris 595kr ex.moms följ biljettlänken!). Då är det tid för en AW på Mindpark där du kan möta upp dina gamla och nya vänner innan helgen välkomnar dig med sina öppna armar! För att alla ska få det mesta utav det, har vi ett begränsat antal platser på workshoppen.

Varmt Välkommen!

----------------------------------------------------------------

På Tapeten. är ett koncept vilket avser att diskutera ämnen som är på tapeten just nu. Vår förhoppning och strävan är att du efter varje tillfälle ska ha fått med dig något konkret och nytt. Därför kommer varje tillfälle till största del att bestå av en workshop. Vi älskar att lära oss saker tillsammans med andra människor och hoppas att du vill sällskapa oss vid dessa tillfällen. Och självklart bjuder vi på fika! På Tapeten. avslutas alltid med en öppen AW (www.facebook.com/events/1984724441812402) där du kan mingla med fler personer från vårt community. Kram på er! / Mindpark

Event info

fre 24/11 2017 kl. 13 — 16:30

Mindpark