Noww stängs snart ner. Läs mer.
Özz Nûjen är Rickard III - Riksteatern tis 17/1 2017 kl. 19

Özz Nûjen är Rickard III - Riksteatern tis 17/1 2017 kl. 19

Hertigen av Gloucester, blivande kung Rikard III är maktgalen, manipulativ och bitter - med en sällsam attraktionskraft på kvinnorna och männen omkring sig. Vägen mot kungakronan fylls av politiska missgrepp, uppror och intriger i ett blodigt familjedrama. Vad händer med makten, vem har makten och var är du när makten kontrollerar allt och alla?

Se Özz Nûjen göra alla roller i det klassiska dramat Rikard III, fritt efter William Shakespeare. ”En fantastisk pjäs som säger mycket om vår nutid och vår framtid. Anledningen till att jag gör pjäsen, är för att jag vill göra alla roller själv, för precis som Rikard III så är jag lika egoistisk och vill åt hela härligheten, helt själv!” säger Özz Nûjen.

Özz Nûjen är inte bara en av Sveriges största standup-komiker som gjort succéer som Dålig Stämning och Statsminister Özz Nûjen och vunnit priser som årets manlige komiker mm utan är även en hyllad skådespelare. Kritikerrosad senast som den transsexuelle Molina i Spindelkvinnans kyss på Uppsala Stadsteater hösten 2014/våren 2015. Andra föreställningar som Özz Nûjen rönt stora framgångar med är bland andra hans roll som Puck i Shakespeares En midsommarnattsdröm på Uppsala stadsteater och i Nobelpristagaren Dario Fos pjäs Mistero Buffo regisserad av Björn Granath.

Fakta: Regi: Björn Granath Dramaturg, textbearbetning: Magnus Florin Medverkande: Özz Nûjen Längd: ca 1 tim. 40 min inkl. paus

http://www.halmstadsteaterforening.se

Biljetter

Endast på Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00).

Denna föreställning är endast för medlemmar i Halmstads Teaterförening.

Scenpass ska visas upp eller lösas direkt i kassan, välkommen att bli medlem.

Handikappplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen

Event info

tis 17/1 2017 kl. 19 — 20:40

Halmstad