Noww stängs snart ner. Läs mer.
Ny router för bättre surfhastighet! Asus RT-AC68U

Ny router för bättre surfhastighet! Asus RT-AC68U

Ny router för bättre surfhastighet! Asus RT-AC68U. 1990 kr! Chromecast på köpet, värde 370 kr!

Världens snabbaste router som hanterar en kombinerad överföringshastighet på 1900 Mbps (600+1300). Med stöd för 802.11ac på 5 GHz-bandet och turboladdad 802.11n på 2,4 GHz-bandet har du nog med prestanda för alla sorters aktiviteter. Routern har en inbyggd dual-core-processor för att hantera all datamängd så att vare sig HD-videoströmning, onlinespel eller nerladdningar ska påverkas när nätverket får jobba hårt. AiCloud-funktionen gör att du kan dela ditt nätverk ut i molnet och komma åt dina filer var du än via din smartphone (iPhone och Android). För maximal räckvidd har routern tre antenner som med hjälp av AiRadar-funktionen fokuserar signalen mot anslutna enheter för stabilare signaler.

Routern har dessutom dubbla USB-uttag för skrivare och 3G/4G-modem om du vill dela ditt mobila bredband i sommarstugan. Ett av USB-uttagen stöder USB 3.0 för blixtsnabba filöverföringar, perfekt för att ansluta en extern hårddisk eller ett USB-minne. På baksidan finns fem Gigabit-portar för att ansluta datorer och andra enheter med nätverkskabel.

Installationen är väldigt enkel och tack vare det omfattande krypteringsstödet sätter du upp ett helsäkert trådlöst nätverk på nästan ingen tid alls. VPN-funktionalitet finns för säker surf var du än är. Du kan sätta upp tre nätverk per frekvensband, alla med unika begränsningar och föräldrakontroller.

http://www.teknikmagasinet.se/produkter/dator-o-tv-spel/natverk/routrar/asus-rt-ac68u-nordic

Event info

ons 24/6 2015 — fre 3/7 2015

Teknikmagasinet