Mustasch 
 Support: Bullseye + Grand Theft Culture 
 Lör 25 juli kl lör 25/7 2015 kl. 18

Mustasch Support: Bullseye + Grand Theft Culture Lör 25 juli kl lör 25/7 2015 kl. 18

Mustasch

Support: Bullseye + Grand Theft Culture

Lör 25 juli kl. 18:00 – 22:00

Vi presenterar stolt några Sveriges mest folkkära artister till Villa Strömpis Sommarscen!

★ Mustasch:

Det är en imponerande CV bandet har fått ihop: Sju album, en dunderhit med ”Double Nature”, utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’. I januari släpptes senaste plattan ”Thank you for the demon”. Detta är uppföljaren till senaste guldsäljande skivan ”Sounds like hell, looks like heaven” som släpptes 2012. Bandet har producerat skivan tillsammans med Rikard Löfgren & Gustav Ydenius och Ronny Lahti har mixat skivan.

Allt eller inget. Inget annat gäller.

Mustasch” är det första beviset på det.

★ Bullseye:

Bullseye är ett hårt strävande hårdrocksband från Filipstad, Värmland. Bullseye startade som band 2009

och har släppt sedan dess EP “Count On Me” och i början 2015 sitt debutalbum “To The World Among The Brave” inspelad i Leon Studio producerad av Gustav Ydenius som tidigare jobbat bland annat med Mustasch.

Detta album är släppt via Rambo Music, Göteborg. Bullseye har mängder av bejublade konserter runt om i Sverige och Finland.

★ Grand Theft Culture:

Grand Theft Culture är ett explosivt rockband från Stockholm bestående av sångaren och gitarristen Michel Santunione, trummisen Markus Hjälsten, basisten Johannes Sandberg och DJn Erik Johansson. Tillsammans har de en bakgrund bland annat som musiker åt Dregen och har även medverkat i musikaler som Queens ”We Will Rock You” och ”Rock of Ages

Grand Theft Culture’s explosiva live gig och mix av hård rock n’ roll och svängig elektronisk musik fångade den världsberömda producenten och DJn Skrillex uppmärksamhet online förra året. Skrillex berömde bandet och länkade till deras cover på ”Cinema” på sin egen Facebooksida, vilket gav bandet stor internationell uppmärksamhet.

I början av 2014 lämnade Grand Theft Culture Stockholm för Los Angeles för att släppa sin debut EP, vilket resulterade i mycket snack om bandet i Hollywood och att deras singel ”Down the Line” plockades upp av Bandit Rock, Sveriges största radiokanal för rock. Låten har under förra året listats nr 1 på deras mest önskade låtar under fyra veckor i rad.

★ Biljetter finns på:

http://goo.gl/jzq5y6

- Förköp Early Bird-biljetter 100 kr (begränsad upplaga)

- Förköp Standard 150 kr

★ Information:

Dörrarna öppnar: 18:00

Uppträdanden startar: 19:00

Ålder: +18 år

Event info

lör 25/7 2015 kl. 18 — 22

Villa Strömpis