Mord på Wapnö fre 26/1 kl. 18:30

Mord på Wapnö fre 26/1 kl. 18:30

"DÖDEN GÅR OMBORD PÅ M/S LYCKA"

Årets deckare av Johan Gille och Peter Nyström. Välkommen att njuta av trerätters middag, teater och mystik på Wapnö Slott.

NYHETSANKARET

"God kväll. Aktuellt torsdag. Från Italien meddelades det idag att man hittat ett drivande fartyg med fem döda kroppar ombord. Trots svårigheter med identifieringen har man nu fastslagit att alla fem var svenskar. Dessa personer har sedan tidigare rapporterats som saknade var för sig. Enligt källor till Aktuellt så finns det heller ingen koppling mellan offren och det hela ter sig som ett stort mysterium".

Ett spännande mordmysterium utspelats på Wapnö under hösten 2017 och fortsätter under våren 2018. En medryckande teater spelas mellan rätterna i en trerätters middag. Genom att lägga ihop ledtrådar kanske du kan börja ana hur det har gått till.​

Kombinera teater med övernattning i Gårdshotellet, ät en härlig Wapnöfrukost och tag en promenad på vår kunskapsstig. Mjölkningskarusellen startar kl 10 och du kan också gå upp till BB-avdelningen och se om det fötts en kalv under natten.

Förläng din vistelse på Wapnö med en ölprovning före teatern. På Wapnö har vi ett eget bryggeri och mälteri och brygger vårt öl på Härodlat® spannmål från gården. I vårt charmiga källarvalv testar vi öl från Wapnö Gårdsbryggeri tillsammans med gott tilltugg från gården.

.............................................................

Meny Farm Dining®På menyn står en trerätters överraskning, skapad av Wapnö kök med hjälp av läckra gårdsprodukter och små ingredienser från naturens eget skafferi. Varmrätten är alltid Wapnö Miljökött® - ett extra smakligt nötkött från gårdens, med omsorg uppfödda, frigående kor och kvigor.

(Vid eventuella matavvikelser kontakta Wapnö).

​.............................................................

Biljetter

Biljetter säljs på Turistbyrån i Halmstad tel. 035-12 02 00 eller via ticketmaster.se

Föreställningen börjar kl 19 men vi ser gärna att ni kommer i god tid innan föreställningen för incheckning mm.

Vid frågor ring Wapnö 035-299 03 90

Teater med trerätters middag 795 kr/pers

Teater med trerätters middag och övernattning i dubbelrum & frukost 1 395 kr/pers

Teater med trerätters middag och övernattning i enkelrum + utdragssäng & frukost 1 295 kr/pers

Boka till ölprovning före teatern 275 kr/pers (ölprovning kl 17, teater kl 19)

Event info

fre 26/1 2018 kl. 18:30 — lör 24/3 2018 kl. 23

Wapnö AB