Monster Jam | Friends Arena lör 18/11 2017 kl. 15

Monster Jam | Friends Arena lör 18/11 2017 kl. 15

Monster Jam är tillbaka i en ny spektakulär motorshow

För femte året i rad möts de fyrhjuliga giganterna på Friends Arena i ny tuff utmaning. Några av världens mest kända truckar som Grave Digger, Scooby Doo och Max-D kommer till start tillsammans med både nya och välkända Monster Jam-truckar som Monster Mutt, Zombie, El Toro Loco, Alien Invasion och Pirate’s Curse. Monster Jam 2017 gästas också i år av Race Of Champions.

Monster Jam-truckarna möter varandra både i race och freestyle och för den som vill ta hem segern gäller det att vara snabb, stark och landa de häftigaste hoppen.

Förväntningarna är höga efter förra årets galna drabbning när Monster Jam-truckarna bland mycket annat bjöd på freestyle som toppade det mesta med höga hopp, långa hopp, hög fart och full satsning över alla hinder på banan. De skickliga förarna är tillbaka och de viker inte ner sig. Det blir fullt ös!

Följ kampen mellan de urstarka Monster Jam-truckarna här i Friends Arena den 18 november och missa inte att prata med förarna, spana in Monster Jam-truckarna på nära håll, samla autografer och ta bilder med dig och dina favoriter på Pit Party innan tävlingarna drar igång. Köp ditt Pit Pass när du köper din biljett så missar du inte Monster Jam Pit Party.

Även i år gästas Monster Jam av Race Of Champions med bland andra den flerfaldige världsmästaren i speedway Tony Rickardsson som under sin aktiva karriär körde hem sex individuella VM-titlar. Många minns säkert Tony Rickardssons medverkan i Let’s Dance som tog honom hela vägen till finalen. Inom de närmsta månaderna meddelas vilka de övriga toppförarna är som kommer till start i Race Of Champions på Friends Arena.

TIDER (med reservation för eventuella ändringar)

PIT PARTY

(Showbiljett som inkluderar Pit Party krävs)

11.00 Pit Party öppnar via entré A

13.00 Pit Party stänger

Tips! Passa på att se arenan förberedas för show eller ät en god lunch i någon av våra restauranger.

MONSTER JAM SHOW

14.00 Samtliga entréer öppnar för showgäster

15.00 Showstart

15.45 Paus

16.00 Race of the Champions

16.30 Paus

17.15 Showen slut

17.25 Autografsignering vid entré A

Läs mer på friendsarena.se/monsterjam

Event info

lör 18/11 2017 kl. 15 — 17

Friends Arena