Noww stängs snart ner. Läs mer.
Mjuk & Mindful 90 min Restorative Yoga, Eskilstuna ons 28/2 kl. 11:30

Mjuk & Mindful 90 min Restorative Yoga, Eskilstuna ons 28/2 kl. 11:30

Välkommen till en förmiddag med Mjuka Stretch & Mindful Yoga!

Varje onsdag kl 11.30-13.00

Adress: Kvarngärdesgatan 23 Eskilstuna

Mjuk & Mindful är en Yoga för återhämtning & återuppbyggning. Anpassat din kropp med fokus på kroppskännedom och andning, med enkla rörelser, meditation & avspänning.

Hatha Yoga är mer än bara fysisk träning och akrobatiska yoga poses. I sin ursprungliga betydelse, hänvisar Hatha Yoga till den praxis att skapa harmoni i de två huvudsakliga energierna i människokroppen, Ha och Tha.

Hatha yoga är också känt som Sol och Måne yoga, där Ha/ Sol står för den maskulina energi och Tha / Måne står för den feminina energin i kroppen. Målet med Hatha är att balansera det maskulina och feminina. Vi behöver både sidor, men med dagens tempo hamnar vi oftast i den maskulina energin med alla våra måsten och krav. Problemet med att hela tiden vara "på" och i flight or fight modus är att vi brinner ut oss, eller känner oss stressade och att vi inte sträcker till. Hatha är ett verktyg för att hoppa av ekorrhjulet och ta ett lite steg tillbaka. ...

Genom kvällen vill du bli bekant med hur obalanser påverkar dig fysiskt och mentalt. Hur för mycket obalans skapar stress, sjukdom och utmattning, och hur vi kan ta kontroll över vårt liv med enkla övningar och fokus på att bara "vara".

Genom enkla övningar kommer jag berätta varför vi gör som vi gör så att du kan använda detta i din vardag, få mer energi och balans på alla plan.

Yoga behöver inte vara ett mystisk studie eller svår fysisk träning, i mina pass får du en lätt tillnärmning till att hitta inre lugn och goda stretch som ger kraft och överblick, och inte minst tips till hur du kan använda yoga för att balansera och få mer ut av livet.

Med en mjuk och Mindful tillnärmning släpper spänningar och låsningar, och genom att lugna ned andningen, sänker vi stressnivån och kroppen får tid att slappna av och revitaliseras genom enkla och rehabiliterande Asanas / övningar.

Mjuk och Mindful är ett pass för dig som vill ha smidigare kropp, och är för alla som vill varva ner och stretcha ut bindveäv och stela kroppar. Resen genom passet går genom en lugn, mjuk yoga och Mindful andning, det här är din stund för att hitta hem till dig själv!

Mer om Mjuk & Mindful:

Kursen är en grundlig införing i Yoga anpassat till din kropp med fokus på kropps kännedom genom:

- asanas/ yoga ställningar

- prana yama/ andningsövningar

- meditation

- yoga nidra/ djup avspänning

Vi jobbar på djupet och tar oss god tid till att komma in övningarna. Kursen är för dig som vill lära yoga på riktigt enligt den klassiska traditionen.

Det krävs inga förkunskap, och passar för alla nivå antingen du är helt ny till yoga, eller önskar finslipa på tekniken.

Kursen är perfekt för att komma i form eller hålla formen när man närmar sig en mogen ålder eller som behöver bygga upp kroppen i ett lugnt och rogivande tempo.

Yoga är speciellt utformad för att mjuka upp stela leder och lätta upp kroppar som känns tunga. Grundkursen är en grundläggande, men mjuk och praktisk yoga som tar yoga ett steg vidare med en Mindful tillnärmning igenom hela passet som skapar flöde, inre frid, starkare & smidigare kropp och ger mer fokus, kraft & livsglädje.

Priser

Drop - in kr 160,- 1 pass

Klippkort kr 1 500,- 10 gånger

Klippkort kr 2 000,- 20 gånger

NB! Epassi/ friskvårdsappen Drop in kr 170,-

Klippkortet kan användas på alla mina pass, är opersonlig och kan delas med andra, så ta med dig en kompis och kom i gång.

Swish & kontant på plats, Namaste!

Gruppträning & Event där du är

Vill du starta upp en yogagrupp eller ha en event med dina kompisar?

Nyfiken på hur yogan kan hjälpa dig nå dina mål?

Jag har över 30 års erfarenhet med fysisk och mental träning, 4 års utbildning inom Yoga som elev, lärling och praktikant i Norge och Trainer från Indien, jag delar med mig av min resa och hur yogan formar hur jag möter och löser livets gåtor.

Du lär dig enkla knep för att ta kontroll er din tid, stärka fokus och prioritera rätt för att nå dina mål.

Jag skräddarsyr, gruppträning för minimum 8 personer, utifrån pris och efter hur stor grupp och många tillfällen ni behöver.

Boka tid via min hemsida,www.yogamma.se och

e-post: yogamailen@gmail.com

Välkommen!

Event info

ons 28/2 2018 kl. 11:30 — 13

Yogamma