Mindfulness Hur du kan förvandla ditt liv sön 17/12 2017 kl. 18

Mindfulness Hur du kan förvandla ditt liv sön 17/12 2017 kl. 18

Söndagar kl.18:00-19:00

Termin 20 aug – 17 dec

Fristående kurstillfällen. Drop-in: 75 kr

Anmälan behövs inte. Du kan betala på plats.

Tema: Hur du kan förvandla ditt liv

Vi kommer öva upp vår förmåga att vara närvarande i nuet och kunna fokusera på det som gör vårt sinne rofyllt och positivt. Med den förmågan möjliggörs kreativitet, inre visdom och vi får förmågan att göra en sak i taget, helhjärtat. Vi lever i ett samhälle där kraven på oss ökar samtidigt som dagens informationssamhälle suddar ut gränserna mellan arbete, fritid och vila. Vi kommer att utforska vårt rika inre med hjälp av buddistisk meditation för att få ett meningsfullare liv både privat och professionellt. Det är när vi stannar upp och lyssnar inåt som vi hör våra egna inre svar och kan bryta negativa tankemönster som orsakar bland annat stress.

Kommer att utgå i från boken How to transform your life av Geshe Kelsang Gyatso. Boken finns att köpa i kurslokalen alternativt kan du kostnadsfritt ladda ner den.

Lärare:

Evald är mycket uppskattad för sitt lugn, sin visdom och sin empati. Evald har lång erfarenhet av att arbeta som coach och brinner för att vägleda människor och hjälpa dem att finna deras potential. På ett lugnt sätt delar han från hjärtat med sig av sina kunskaper om meditation och buddhism. Evald utbildar sig regelbundet genom att åka på olika kurser och retreats både i Sverige och utomlands.

Plats: Meditera i Borås, Svenson’s hälsocenter 4:e våningen, Skaraborgsvägen 35, Borås.

Drop-in, anmälan behövs inte. Du kan betala på plats..

Event info

sön 17/12 2017 kl. 18 — 19

Meditera i Göteborg - Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenter