Noww stängs snart ner. Läs mer.
METALLSVENSKAN
 29-30 maj
 Brickebackens IP
 
 Dags igen för världens hårdaste fotboll- och hårdrocksfestival!... fre 29/5 2015

METALLSVENSKAN 29-30 maj Brickebackens IP Dags igen för världens hårdaste fotboll- och hårdrocksfestival!... fre 29/5 2015

METALLSVENSKAN

29-30 maj

Brickebackens IP

Dags igen för världens hårdaste fotboll- och hårdrocksfestival! Metallsvenskan 2015 kör igång fredagen den 29:e maj. Lördagen 30 maj blåser domaren igång matchspelet kl 11.00. Därefter är det fullt ös hela dagen och kvällen med fotboll, tävlingar, försäljningstält, utställningar och en grym uppsättning av live-artister. Den perfekta förfesten inför festivalsommaren!

Metallsvenskan har på sex år blivit ett av de största, häftigaste och mest omtalade eventen i Sverige. Inte minst i hårdrockskretsar förstås men festivalen har även vunnit priser i mer kommersiella sammanhang som Örebrogalan, Millencolin Music Prize, årets folkfest (NA) samt nominerats för bl.a Nerikes Allehandas årliga kulturpris.

Namnet Metallsvenskan är en ordlek som associerar på musikgenren ”Metal” och Sveriges högstaliga i fotboll, ”Allsvenskan”. En fotbollsturnering skapad till och för rockartister i huvudsak och hårdrockare i synnerhet. Mixen av ”hårdrocksfotboll” och liveuppträdanden av hårdrocksband samt intimiteten mellan fans och artister har gjort festivalen unik och klassas idag av många artister och besökare som den perfekta förfesten inför festivalsommaren! Metallsvenskan strävar alltid efter att hålla högsta möjliga kvalitet, från besökarens upplevelse till artisters bemötande och trivsel. Festivalen erbjuder inte bara liveband och fotboll utan äger även sin egen lokalproducerade hårdrockskorv och sin egen hårdrocks-ale speciellt framtagen av Närke Kulturbryggeri.

Mer info: http://metallsvenskan.com/

Event info

fre 29/5 2015 — lör 30/5 2015

Nikija Event