Meditationskurs ons 11/1 2017 kl. 18:30

Meditationskurs ons 11/1 2017 kl. 18:30

Meditation fortsättningskurs

Meditation är en metod där tillåter sig att vara mer närvarande i nuet och där man lyssnar på sitt inre. Det är ett sätt där man ger sig själv möjligheten att för en stund släppa det tempo med alla intryck och måsten som finns i dagens samhälle. Att meditera och slappna av i kropp och sinne ger en mängd positiva fördelar i livet som är vetenskapligt bevisade.

Meditationen syftar till att utveckla medvetenhet, självkännedom och en förmåga att lyssna till sin intuition, vi har alla en inre visdom inom oss men när vi inte ger oss tid att lyssna har den svårt att komma till uttryck. Meditation gör det därmed möjligt att komma mer i kontakt med dig själv och allt som du är.

Det finns flera meditationstekniker där man kan arbeta med personlig utveckling på olika sätt. Den mängd av tekniker som finns kan göra det svårt att veta vad som känns rätt och vilken av dessa tekniker man ska använda sig av. Vi är alla unika varelser och därför bör man hitta det som passar för just en själv. I denna kurs vill jag därför ge den chansen att få prova olika meditationstekniker för att på så sätt kunna känna sig fram till det som passar dig.

Kursen kommer att vara upplagd på 10 tillfällen där vi vid varje tillfälle gör olika meditationer och övningar i personlig utveckling. Jag kommer att känna av gruppen innan jag helt bestämmer vilka meditationer som kommer att ingå.Kursen är upplevelsebaserad och ett kompendium om stress och meditation kommer att ingå.

I denna kurs kommer vi även ha några pass med medicinsk yoga som avslutas med mantra meditation.

Förkunskap: grundkurs i meditation ( om du inte har mediterat förut men gärna vill vara med kan du komma på en av mina meditationsdagar innan)

Investering: 1500kr

anmälan är bindande.

Delbetalning går att ordna efter överenskommelse

Besöksadress: Spjutgatan 2 Ektorp Norrköping ingång från kortsidan på huset

Mail: anna@wellnesscenter4u.se

Bankgiro: 451-6332

Swishnummer:1230794057

Kursen måste ha 8 deltagare för att bli av

Varmt välkommen till höstens meditationskurs Anna

Event info

ons 11/1 2017 kl. 18:30 — 20:30

Wellnesscenter