Medial utvecklingskurs för Helena-Magdalena Ivekrans i Jönköping lör 11/2 2017 kl. 11

Medial utvecklingskurs för Helena-Magdalena Ivekrans i Jönköping lör 11/2 2017 kl. 11

Medial utvecklingskurs för Helena-Magdalena Ivekrans 2017

Under 2017 kommer Helena-Magdalena Ivekrans att hålla

Medial utvecklingskurs hos mig på Kristall & Healingboden i Jönköping under fyra helger.

Varje helg innehåller sitt tema och man kan välja att gå en eller flera helger. Om man fullföljer och går alla fyra helger så får du både rabatterat pris och diplom!

Första helgen är den 11-12 februari.

Vi kommer börja med att aktivera alla våra 12 chakran och därmed öppna upp vårt supermedvetande. Det gör att vi blir betydligt mer mottagliga för att kommunicera med Universum.

Vi kommer gå igenom olika sätt att ta emot budskap på. Denna första helg kommer vi gå igenom en mängd olika verktyg som vi kan använda oss av för att kunna ta emot och tolka de budskap som ständigt kommer till oss.

Vi kommer arbeta med kanalisering på olika sätt, bland annat kanaliserad skrift.

Vi kommer prata om ”tecken från Universum” och hur vi tolkar dem. Vi mediterar och möter andra dimensioner och allt sker i en lekfull miljö där ingen prestation finns.

Inga förkunskaper krävs! Varmt välkommen!

Pris 1.999:-/helg (inkl. anmälningsavgift 500:-)

eller 7.000:- vid betalning av alla fyra helgerna inför kursstart.

För att boka in dig kontakta Carina Pettersson på 0709-625144 (sms) el. carina@kristallhealing.comAndra helgen för Medial utveckling är den 29 – 30 april

Under denna helg kommer vi göra guidade meditationer och kontakta våra andliga guider, ljusvarelser och liknande. Vi kommer göra olika övningar för att bli bättre på att läsa av information. Vi kommer arbeta med kanalisering, psykometri, fjärrskådning, pendel, läsa av varandras energifält och mycket mer. Vi mediterar och möter andra dimensioner och allt sker i en lekfull miljö där ingen prestation finns.

Tredje helgen för Medial utveckling är 7 – 8 oktober

Under denna helg kommer vi arbeta med olika kort, orakel kort och vi går igenom grunderna och strukturerna i tarot-kort. Vi lär oss hur vi kan använda dessa kort för att vägleda oss själva och andra.

Korten är ett bra verktyg för vår kanalisering.

Vi mediterar och möter andra dimensioner och allt sker i en lekfull miljö där ingen prestation finns.

Fjärde helgen för Medial utveckling är 18 – 19 november

Under denna helg kommer vi träna ännu mer på att läsa av varandra, förmedla budskap och kanalisera. Vi kommer göra olika övningar för att stärka vår mediala kontakt. Vi kommer göra övningar som ”blind-date”, kanaliserade budskap till varandra, telepati, psykometri med mera. Vi kommer göra ”mediala readings” för varandra och ställa frågor och få svar. Vi mediterar och möter andra dimensioner och allt sker i en lekfull miljö där ingen prestation finns.

Pris 1999:- / helg (inkl. anmälningsavgift 500:-)

eller 7 000:- vid betalning av alla fyra helgerna inför kursstart.

För att boka in dig kontakta Carina Pettersson på 0709-625144 (sms) el. carina@kristallhealing.com

www.kristallhealing.com

Helena-Magdalena är astrolog, författare, föreläsare, hon bloggar för tidningen Nära och har i samarbete med Nära gett ut sina första två böcker, "Lev din dröm" och "Lev i din kraft"

Helena-Magdalena arbetar som sierska sedan ca tjugo år tillbaks.

Hennes starkaste gåva är att vara medial sierska då hon är clairvoyant och clairknowing sen födseln.

Att gå kurs hos Helena-Magdalena innebär att man får möjlighet att prova på en mängd olika "verktyg inom det mediala fältet". Allt för att var och en ska hitta och utveckla sina starkaste gåvor.

På Helena-Magdalenas kurser finns ingen prestation, under lekfulla former och i en gynnsam miljö utvecklas vi tillsammans. Efter de fyra kurserna får du Diplom för genomgången Medial Utvecklingskurs.

Inga förkunskaper krävs! Alla är välkomna!

Titta gärna in på Helena-Magdalenas hemsida:

www.helena-magdalena.com

Hjärtligt välkomna att vara med

Event info

lör 11/2 2017 kl. 11 — sön 12/2 2017 kl. 17

Kristall & Healingboden