Noww stängs snart ner. Läs mer.
Medial fördjupningskurs med Helena-Magdalena Ivekrans Jönköping lör 17/2 kl. 11

Medial fördjupningskurs med Helena-Magdalena Ivekrans Jönköping lör 17/2 kl. 11

Medial fördjupningskurs med Helena-Magdalena Ivekrans 2018

Under 2018 kommer Helena-Magdalena Ivekrans att hålla

Medial fördjupningskurs på Kristall & Healingboden i Jönköping under fyra helger.

Varje helg innehåller sitt tema och man kan välja att gå en eller flera helger. Om man fullföljer och går alla fyra helger så får du både rabatterat pris och diplom!

Helg 1 17-18 Februari

V fördjupar våra kunskaper i kanalisering, tolkning och budskap. Vi arbetar vidare med att stärka kontakten med vårt högre jag. Vi arbetar medvetet för att stärka våra chakran för att skapa högre energi och nå mer av vår egen medvetenhet.

Ju mer vi fyller oss med energi och öppnar våra kanaler desto mer information får vi. Vi exprimentar med clairvoyance, clairsenstence, clairknowing och clairaudiell. Vi går igenom skillnader i det mediala arbetet; länkning och kanalisering. Vi kommer även att arbeta med tidigare liv för att bättre förstå vilka vi är i detta liv. När vi gör kopplingar till det vi får till oss så skapar vi en större förståelse för vilka vi är på själsnivå.

Helg 2 5-6 Maj

Denna helg arbetar vi med andevärlden. Vi lär oss på hur olika sätt andevärlden kan vara behjälpliga för oss i vårt andliga arbete. Vi lär oss länka till andevärlden, hur vi kan kontakta, beskriva och kunna förmedla budskap från våra nära och kära. Vi går igenom vad det innebär att vara jordbunden och hur vi kan hjälpa dessa själar vidare. Vi går igenom hur man kan utföra det som kallas husrensning.

Helg 3 25-26 Augusti

Denna helg arbetar vi med transmeditaton och transkanalisering. Vi lär oss hur det är att arbeta i trans, hur det känns och vi får budskap ifrån andra entiteter, dimensioner och energier. Att arbeta i trans innebär att uppbringa sin egen kropp till andra energier att ”tala genom en”. Det är som kanalisering – men det är i djupet.

Helg 4 10-11 November

Denna sista helg så fördjupar vi oss i allt vi har lärt oss. Vi tränar och vi blir mer klara över vilka av våra förmågor som är starkast för att vi bäst ska kunna använda dessa för att hjälpa oss själva och andra. När denna sista helgen kommer så vet ni vilka som är era styrkor och vad ni kanske inte kommer arbeta med.

Vi mediterar och möter andra dimensioner och allt sker i en lekfull miljö där ingen prestation finns.

Varmt välkommen!

Pris 2222:-/helg (inkl. anmälningsavgift 500:-)

eller 8.000:- vid betalning av alla fyra helgerna inför kursstart.

Helena-Magdalena är astrolog, författare, föreläsare, hon bloggar för tidningen Nära och har i samarbete med Nära gett ut sina första två böcker, "Lev din dröm" och "Lev i din kraft"

Helena-Magdalena arbetar som sierska sedan ca tjugo år tillbaks.

Hennes starkaste gåva är att vara medial sierska då hon är clairvoyant och clairknowing sen födseln.

Att gå kurs hos Helena-Magdalena innebär att man får möjlighet att prova på en mängd olika "verktyg inom det mediala fältet". Allt för att var och en ska hitta och utveckla sina starkaste gåvor.

På Helena-Magdalenas kurser finns ingen prestation, under lekfulla former och i en gynnsam miljö utvecklas vi tillsammans.Vi kommer gå igenom certifiering – och avlägger prov.

Alla är välkomna!

För att boka in er kontakta Carina Pettersson på 0709-625144 el. carina@kristallhealing.com

www.kristallhealing.com

Titta gärna in på Helena-Magdalenas hemsida:

www.helena-magdalena.com

Event info

lör 17/2 2018 kl. 11 — sön 18/2 2018 kl. 17

Kristall & Healingboden