Noww stängs snart ner. Läs mer.
Malmö Nations Paradoxival - Ticket Pre-Release 2018.02.27 tis 27/2 kl. 12

Malmö Nations Paradoxival - Ticket Pre-Release 2018.02.27 tis 27/2 kl. 12

Karnevalsvåren är i full gång och Malmö Nations PARADOXIVAL går av stapeln om bara 84 dagar. För att säkra din plats har du nu möjligheten att köpa en GOLDEN TICKET.

En GOLDEN TICKET ger dig möjlighet att gå före i kön under hela Malmö Nations PARADOXIVAL, 18-20 maj. Du kan alltså komma och gå som du vill under Paradoxivalen utan att behöva oroa dig för att missa nästa akt. Men det är först till kvarn som gäller och det kommer endast att finnas X antal biljetter som har dessa förmåner.

På tisdag den 27 februari kl 12.00 (SHARP) kommer vi att via våra sociala kanaler och här i eventet släppa en länk där du kan köpa din Golden Ticket. Biljetten kommer kosta mer än den ordniare biljetten som släpps senare i vår, men med GOLDEN TICKET har du en säker plats på Malmö Nations PARADOXIVAL och köföreträde hela helgen.

Du kan köpa max 5 biljetter, inklusive din egen. Biljetterna och ditt speciella GOLDEN TICKET- band kommer du kunna hämta ut på Malmö Nations Expedition senare i vår där du måste kunna visa upp giltigt ID. Vi kommer att lansera datum i evenemanget och på Malmö Nations Facebooksida.

Stay tuned, more is coming- and remember ”If you snooze, you lose.”

När: 27/2 12.00

Var: Detta evenemanget och Malmö Nations Facebooksida

Hur: Länk via Tickset

Pris: 1390 kr

Antal: Max 5 per köpare.

Glöm inte att följa @paradoxival på instagram för mer exklusiv information.

Event info

tis 27/2 2018 kl. 12 — 13

Malmö Nation