Noww stängs snart ner. Läs mer.
Lisa Nilsson på turné tor 6/4 2017 kl. 19:30

Lisa Nilsson på turné tor 6/4 2017 kl. 19:30

BILJETTSLÄPP 17/10!

LISA NILSSON PÅ NY EFTERLÄNGTAD VÅRTURNÉ

I våras turnerade Lisa Nilsson i Sverige och Danmark inför 30 000 besökare på slutsålda konserthallar med bl.a. de bejublande låtarna från ”Så mycket bättre” och det då nysläppta samlingsalbumet ”Ingen gör det bättre”. Nu är hon tillbaka med en efterlängtad vårturné 2017. Den 16 februari intar hon Gävle Konserthus och fortsätter sedan till tio andra svenska städer.

Sedan den uppskattade turnén i våras har Lisa Nilsson varit högaktuell med bl.a. ”Jazz Under Stjärnorna”-festivalen, festkonsert till minne av Olle Adolphson på Stockholms Konserthus och med en roll i den pågående inspelningen av den danska långfilmen ”Gud taler ud”, baserad på en roman av Jens Blendstrup där Lisa Nilsson spelar huvudrollens fru.

- Efter en mycket spännande och utvecklande filmhöst och ett välbehövligt vinterlov efter det, så känns det skönt att få ta vid där vi pausade i somras. Min publik är alltid värd att längta tillbaka till så det blir ett kärt återseende. Vi har fått många önskemål om att komma tillbaka till platser där biljetterna tog slut, och till platser vi inte hann besöka. Jag ser turnén som en fortsättning på det vi startat och repertoaren kommer endast att förändras marginellt.

På turnén kommer Lisa Nilsson att framföra låtar från hela hennes långa karriär, både stora klassiker som ”Himlen runt hörnet” och ”Varje gång jag ser dig” men även mycket nytt material som de hyllade ”Så mycket bättre”-tolkningarna.

- Som vanligt låter jag dagsformen styra mina låtval. Vad exakt jag behöver få sjunga på andra sidan nyår vet vi först då, men det blir alltid en blandning av gamla klassiker, mina olika stilar och epoker och nya angelägna texter. Att få återförenas med bästa bandet och crewet och åka lite buss blir rena drömmen.

Föreställningen presenteras av Blixten & Co och Paraply produktion.

Pris: 610kr

Längd: ca 2h ej paus

Event info

tor 6/4 2017 kl. 19:30 — 21:30

Blixten & Co