Noww stängs snart ner. Läs mer.
Lisa Lystam Family Band tor 9/2 2017 kl. 19

Lisa Lystam Family Band tor 9/2 2017 kl. 19

PICKNICKKONSERT

(ta med egen dryck och tilltugg)

NP33 & Galleri Sander har glädjen att presentera LISA LYSTAM FAMILY BAND (förband Trainyard Bluesband).

Biljett: 200 kr

Boka biljett på telefon: 011-23 79 56

Köp biljett online: https://billetto.se/sv/lisa-lystam-family-band

Dörrarna öppnas 18:30

Lokalen är handikappanpassad

Lisa Lystam är ett nytt ansikte på den svenska blues och roots-scenen men har redan gjort sig ett namn inom bluesvärlden. I världens äldsta bluesmagasin Jefferson blir Lisa omnämnd som det nya svenska stjärnskottet och hon har redan mottagit flera kulturstipendium och kritikerrosade recensioner.

Under det sista året har Lisa Lystam Family Band blivit ett tajt, genuint och eftertraktat band. Lisa och grabbarna har redan hunnit spela på en hel del kända tillställningar både i och utanför Sverige och under året kommer man kunna se dem på flera stora festivaler. Lisa Lystam Family Band har hyllats för sin unika liveshow där varje kväll aldrig blir den andre lik. Lisa och familjen bjuder in publiken och tillsammans skapas oförglömliga konserter fyllda utav spontanitet, allvar, skratt och musik av hög klass.

Sommaren 2013 släppte Lisas TRIO sin första EP som snabbt blev populär och 2014 släpptes Lisa Lystam Family Bands debutskiva. Bandet har precis släppt deras andra skiva "Give you Everything".

"Lisa Lystam är en utmärkt sångerska med ett brett register och en scenisk auktoritet. Som vokalist står hon i centrum men det är gruppens samlade insats som verkligen imponerar" - Svenska Dagbladet

"Det är inte alla gånger man hoppar ur skorna, men när jag såg Lisa första gången, var det nära" - Jefferson Blues Magasin

Event info

tor 9/2 2017 kl. 19 — 22

NP33