Let's Mingel Umeå fre 31/3 2017 kl. 19

Let's Mingel Umeå fre 31/3 2017 kl. 19

Let's Mingel Umeå (Gästlista visas EJ på Facebook)

-------------------------------------------------------------------------

Gör en intresseanmälan tillsammans med den åldersgrupp som intresserar dig till: magnus.haggkvist@xevent.se

25-35, 30-40, 35-45, 40-55, 50+

-------------------------------------------------------------------------

20 tjejer och 20 killar

Kostnad: 300kr/person

LET'S MINGEL UMEÅ

Är du sugen på att vidga din sociala umgängeskrets och kanske även träffa din drömpartner? Då bör du anmäla dig till Umeås första "Let's Mingel". Om du och någon av dina dejter båda markerat att ni vill träffas igen får ni då tillgång till varandras kontaktuppgifter. Dessa skickas till de e-postadresser som ni angivit senast 3 dagar efter eventet. Då kan ni lätt kontakta varandra igen för att bestämma en ny dejt tillsammans.

De bjuds på välkomstdryck och snittar vid ankomst. När vi sedan kör igång evenemanget så kommer du få vara med på en speeddejting där du har möjlighet att prata med flera nya människor. Efter evenemanget finns det möjlighet för vidare mingel, de som vill tar sig då vidare i samlad trupp till Olearys.

Vare sig du hittar nya vänner, blir en social erfarenhet rikare eller träffar någon du klickar extra mycket med garanteras du en härlig kväll.

Under kvällen kommer vi även att ha information om kris- och konflikthantering tillgänglig.

---------------------------------------------------------------------------

KVÄLLENS GÅNG

Du möts i dörren av någon av våra eventvärdar. För att vi skall kunna hålla tiderna för evenemanget vill vi att du är på plats femton minuter innan evenemanget startar.

Bekräfta din plats på deltagarlistan

Eventvärdarna har en lista på alla anmälda deltagare för evenemanget. Din anmälan bekräftas med namn. Här kommer du även få en namnbricka med namn och ett nummer.

Mingel med välkomstdryck och snittar

Här får du en chans att träffa de andra singlarna och i lugn och ro mingla en stund innan evenemanget börjar. Det bjuds på välkomstdryck (alkoholfritt) och snittar.

Kort introduktion om kvällen

Borden är numrerade från 1 upp till 20, ett par vid varje. (1 tjej och 1 kille) Under kvällen kommer du få uppleva upp till 20 speeddejter. Let's Mingel broschyr, penna och scorecard som kommer användas under evenemanget ligger färdigt på borden för varje deltagare. Värdarna presenterar sig själva kort och går igenom vad som händer under kvällen.

Let's Mingel

Varje par sätter sig vid det bordet som har samma nummer som deras namnbricka. Varje dejt är ca 4 minuter lång. Då värdarna säger stopp har varje person en extra minut på sig att fylla i scorecardet och föra anteckningar innan man byter till nästa. Killarna roterar och tjejerna sitter kvar vid samma plats hela kvällen. I materialet finns det isbrytarfrågor om ni får brist på samtalsämnen. Efter varje dejt markerar du i ditt scorecard om du vill träffa personen igen. Det finns även en sida för anteckningar för att hjälpa dig minnas varje person du pratat med.

Mingelpaus

Under kvällen finns även två extra mingelpauser. Varje paus är ca femton minuter. Här har ni möjlighet att prata vidare med någon speciell, då det inte alltid hinns med under de korta dejterna. Passa även på att gå på toaletten eller fylla på ert glas.

Avslutning av eventet

Eventvärdarna säger stopp en sista gång och sista dejten avslutas. Nu får du en paus på ungefär femton minuter att titta över ditt scorecard och anteckningar ordentligt, fylla i de kontaktuppgifter du vill förmedla vid matchningen och mingla lite till. Scorecardet samlas sedan in av eventvärdarna och du får ta med dig resten av materialet hem. Evenemanget är slut för kvällen... eller?

Sugen på vidare mingel?

Efter evenemanget finns det möjlighet för vidare mingel, de som vill tar sig då vidare i samlad trupp till O'Learys.

---------------------------------------------------------------------------

FRÅGOR OCH SVAR

Jag är lite yngre/äldre än den specificerade åldern för evenemanget, får jag ändå komma?

Självklart får du det! Våra ålderskategorier är bara ett förslag. Om du ser en åldersgruppering som passar dig bättre så får du absolut gå på det evenemanget istället. Om ni är vänner och passar in i olika åldersgrupperingar får ni absolut gå på samma evenemang.

Får jag pengarna tillbaka om evenemanget blir inställt?

Om det skulle hända att för lite folk anmält sig till ett evenemang och vi blir tvungna att ställa in det får du självklart pengarna tillbaka. Vi gör en återbetalning till dig och pengarna kommer tillbaka till det konto du betalat ifrån inom någon dag.

Varför fick jag ingen matchning?

Våra erfarenheter från liknande evenemang visar att de flesta av våra gäster kan hitta någon på den första träffen. Ifall det inte är någon som det slog gnistor med så ser vi fram emot att du hittar en match på vårt nästa evenemang.

Event info

fre 31/3 2017 kl. 19 — 22

X Event