Klubb Mono - Eftersläpp: Live: Johannes Räihä | Dj: Peter Morén fre 24/11 2017 kl. 21

Klubb Mono - Eftersläpp: Live: Johannes Räihä | Dj: Peter Morén fre 24/11 2017 kl. 21

Klubb Mono - Eftersläppet (fri entré kl 21-01)

Efter konserten med Anna Ternheim fortsätter kvällen med efterhäng i foajén där plockbuffén står uppdukad och Sveriges nästa indiepophjälte Johannes Räihä står redo på scen. Debutsingeln “Sjöarna i Idaho” kom förra året och gjorde starka avtryck på många, men kanske allra starkast på skivbolaget Woah Dad (som representerar bl.a. Håkan Hellström, Ola Salo, Henrik Berggren) som plockade upp Johannes och signade honom till bolaget. I somras stod han som enda liveakt på Håkan Hellströms fullsatta officiella efterfest på Pustervik i Göteborg. I slutet av februari planeras släpp av hans femspåriga debut-EP “Den varmaste kontinenten”.

DJ är Peter Morén från Peter Bjorn and John. Förutom att vara en fenomenal musiker, låtskrivare och producent så är Peter en musikälskare av rang. Han hälsar att han kommer spela "dansant från diverse eror, världsdelar och genrer från rockabilly, soul, västafrikanskt till disco, hip-hop och en och annan gammal pophit. Ofta hamnar jag i något oplanerat spår när jag får feeling och så kan det sluta med bara cheezy tidiga 90-talshits sista timmen. Eller bara 60-tal."

Kvällen i övrigt: Sandra Bandixx från Konstföreningen Bunkern ställer ut, Jocke från Bananamoon säljer vinyl, vi bjuder på inträdet, snacksbuffé och indiepopcorn - och i baren finns som vanligt vår Monomeny och kvällens till bra priser.

Skönt efterhäng med indiesväng utlovas! ♥

/Klubb Mono och vänner

DATUM: Fredag 24 november

PLATS: Foajén, Örebro Konserthus

DÖRRAR: 21:00

PRIS: Gratis inträde

BORDSBOKNING: Från 19:00, kontakta Restaurang Umami 019-766 62 00. Specialmeny för kvällen.

ÅLDERSGRÄNS: 18 år

TIDER FÖR KVÄLLEN:

21:00 Eftersläpp (gratis inträde)

21:00 Vi bjuder på plockbuffé

21:30 Dj: Peter Morén

22.00 Johannes Räihä (foajén)

23:00 Dj: Peter Morén

********************************

KLUBB MONO

Mono är en liveklubb på Örebro Konserthus som presenterar det bästa från den svenska indiescenen. Vi vill berika Örebros liveklubbscen genom att ta sikte mot det alternativa, oberoende och äkta. Vi håller oss inte till någon speciell genre. För oss är indiemusik allt ifrån pop, rock, punk, sing/songwriter till hiphop, soul och elektroniskt. Det viktiga är att artisterna är unika och går sin egen väg.

Klubb Mono är ett samarbete mellan Örebro Konserthus och arrangörerna Niclas Jonsson och Mikael Lehikoinen.

Kolla in alla våra klubbkvällar på www.klubbmono.se

OM ÖREBRO KONSERTHUS

Örebro Konserthus är ett levande hus med fokus på människor, musik, mat och möten. På de olika scenerna finns variation och bredd, med husets egen orkester Svenska Kammarorkestern, och musik och evenemang i olika genrer. Konserthuset erbjuder helhetslösningar inom event, konferens och möten i en inspirerande miljö.

Se alla konserthusets evenemang och läs mer på: www.orebrokonserthus.com

********************************

Event info

fre 24/11 2017 kl. 21 — lör 25/11 2017 kl. 01

Örebro Konserthus