JONAS COLTING: DEN NAKNA HÄLSAN
 Ons 25 mars kl 17 ons 25/3 2015 kl. 17:30

JONAS COLTING: DEN NAKNA HÄLSAN Ons 25 mars kl 17 ons 25/3 2015 kl. 17:30

JONAS COLTING: DEN NAKNA HÄLSAN

Ons 25 mars kl 17.30

Örebro Universitet, Bion Forumhuset

Livsstilsföreläsningen som kan förändra ditt liv!

FLERFALDIG VM-MEDALJÖR I TRIATHLON OCH FÖRFATTARE TILL SUCCÉBOKEN ”DEN NAKNA HÄLSAN”. AKTUELL MED ERFARENHETER FRÅN 640 KM SVERIGESIMNING!

Den Nakna Hälsan är den avskalade, minimalistiska, grund- läggande och ursprungliga kärnan i det som skapar och stimulerar hälsa och vitalitet. Det är rörelse, mat, miljö och livsstil enligt den mall som skapats under flera miljoner år och som vi i högre utsträckning måste respektera för att må så bra som vi kan göra, prestera som vi önskar och se så bra ut som vi hoppas! Det är hälsa och livsstil utan den dimridå av köpt information som förvirrar och fördunklar vår inneboende intuition och kunskap och som fördummar tanke och handling.

Under nästan fyra timmar kommer Jonas att leverera sina bästa tips, skarpaste resonemang och tydligaste argument som kommer att inspirera och motivera dig att göra de förändringar som du kan göra på vägen mot bättre hälsa och mer energi. Jonas föreläsningar brukar varva skratt med eftertanke och humor med allvar. Dessutom sticker Jonas mer än gärna ut hakan och punkterar konventionella åsikter och gamla kunskaper och bjuder in till diskussion.

Jonas Colting har vid sidan av sitt idrottande etablerat sig som en mycket eftersökt föreläsare och rådgivare med träning, hälsa och mat som sitt specialområde. Han skriver också regelbundet i Runner ́s World.

KVÄLLSFÖRELÄSNING KL. 17.30-21.00 SAMT FRÅGESTUND EFTERÅT.

Pris 695 kr, inkl fika och föreläsningsmaterial.

Anmälan och info:

https://dinkurs.se/users/1324/forms/eventlist.asp?group=1207

http://www.colting.se

http://www.coltingblogg.com

Event info

ons 25/3 2015 kl. 17:30 — 21

Örebro universitet