Noww stängs snart ner. Läs mer.
Johan Glans lör 23/9 2017 kl. 16

Johan Glans lör 23/9 2017 kl. 16

EXTRAFÖRESTÄLLNING SLÄPPS 1/12 KL. 16.00!

Spelas 16.00 samt 19.30

Johan Glans förlänger sin världsturné "World Tour of the World”!

Nu återvänder den mångfaldigt prisbelönta komikern Johan Glans till standup-scenen med en ny föreställning. ”World Tour of the World” är en uppföljare till de tidigare succéerna "World tour of Skåne” och "World tour of Skandinavien”. Johan Glans bjuder publiken på renodlad standup i ett rasande tempo i samma anda som hans tidigare föreställningar, men med helt nyskrivet material.

Johan Glans är en av landets populäraste och mest prisbelönta komiker. Han har bland annat utsetts till Årets manliga komiker två gånger och har varit ute på flera framgångsrika standup-turnéer. 2008 åkte han ut på en "World Tour of Skåne” och fem år senare var det dags för "World Tour of Skandinavien”, som spelades i hela Norden och hyllades i media.

– Det är nästan fyra år sen jag var ute på turné sist och jag längtar verkligen efter att åka runt igen. Jag har så mycket jag vill prata om och det är så roligt att möta publiken. Sedan förra turnén har jag varit med i flera tv-serier och spelat musikal och så, men standup är min första och största kärlek, säger Johan Glans.

Event info

lör 23/9 2017 kl. 16 — 21

KalmarSalen Konferens & Evenemang