Inval för verksamhetsåret 2018 tis 21/11 2017 kl. 17

Inval för verksamhetsåret 2018 tis 21/11 2017 kl. 17

Föreningsstämma Kalmar ESS, Inval för verksamhetsåret 2018

Varmt välkomna alla underbara ESS:are till föreningsstämma i Ny200 den 21 November för då röstar vi in nya styrelsen som ska representera föreningen år 2018! Dessutom röstas även in projektledare till introduktionskommittén!

Detta vill ni inte missa!

Dagordningen är klar, mötesordförande är taggad och styrelsen & projektledarna är redo att lämna över Kalmars bästa studentförening i händerna på nya förtroendevalda!

Kom och gör din röst hörd och påverka vilka som ska leda vår fantastiska förening framåt under 2018! Är man inte registrerad medlem så kan man lätt bli det utanför dörren innan man går in.

Om du inte känner för att ta något större ansvar är du hjärtligt välkommen att komma och kolla in mötet, dessutom kan vi ju locka med mat för oss studenter.. ;)

Det bjuds ju självklart på mat och dryck under kvällen och för att få detta så anmäler ni er via länken här nedan.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUEJTXVEhs7I2QNLxZ5Assin9jzP6_JZp777HJyy44kxclpQ/viewform

Ser fram emot att se er där!

Plats? Sal Ny200 på Kalmar Nyckel

Tid? 17.00-21.00

Dag? 21 november

Mat? Självklart! Anmälning via länk gäller :)

Dessa är valberedningens nomineringar inför invalet. Kom ihåg att du kan motkandidera under kvällen oavsett vilken post det gäller. Kolla även in valberedningens filmer här i evenemanget eller kontakta valberedning@kalmaress.se vid eventuella frågor eller funderingar.

Ordförande: Alexandra Zschiedrich

-Turismprogrammet

Alexandra är en glad, ansvarsfull och driven person som alltid gör sitt yttersta. Hon har sedan hennes start på Linnéuniversitetet varit engagerad inom Kalmar ESS som general, medlem i sociala utskottet, arrangemangsansvarig i kontaktmannakonferensen samt varit projektledare för SM i ekonomi. Alexandras erfarenheter inom föreningen tillsammans med hennes brinnande intresse för föreningsliv tror vi är ett framgångsrecept för att ta Kalmar ESS till nästa nivå. Vi är övertygade om att Alexandra kommer ta sig an uppgiften som ordförande på största allvar och att hon genom sin entusiasm kommer att locka fler medlemmar. Med hennes idérikedom, samarbetsförmåga och positivitet anser vi att Alexandra passar perfekt som ordförande för Kalmar ESS 2018.

Vice Ordförande: Timmy Le Persson

- Human Resource Management

Timmy är en lugn och trygg person som ser framgång i att vara en hjälpande hand för andra. Med hans motivation, driv och sociala förmåga kommer han tillsammans med styrelsen skapa mervärde för medlemmarna. Timmy har en stark kommunikativ förmåga som vi tror kommer hjälpa honom i rollen som vice ordförande inom Kalmar ESS. Tidigare har Timmy varit engagerad inom Kalmar ESS som aktivitetsbESStis under årets nollning, en roll som visade prov på både hans ledarskapsförmåga och hans vilja och strävan efter att hålla samman en grupp. Timmy är en omtänksam person som värnar om allas bästa, vi tror därför att rollen som vice ordförande för Kalmar ESS kommer att passa honom som handen i handsken.

Ordförande för marknadsföringsutskottet: Linn Müller

- Customer Experience Management

Linn är en varm och positiv person med sprudlande energi. Med ett härligt driv att ständigt utforska nya saker har hon tagit sig hela vägen från gruvan i Kiruna, till Linneuniversitetet här i Kalmar. Med en bred erfarenhet i arbetslivet samt ett brinnande intresse och utbildning inom mönsterdesign och grafiskt arbete ser vi Linn som ett väldigt bra tillskott till styrelsen i Kalmar ESS. Rollen som ordförande för marknadsföringsutskottet ligger Linn varmt om hjärtat då hon i dagsläget sitter i utskottet och har fått testa på många av de uppgifter som hör till rollen som ordförande. Arbeta i projektform, bolla idéer med andra, samt jobba mot ett tydligt mål driver Linn framåt. Med dessa egenskaper tror vi att Linn kommer axla rollen som ordförande för marknadsföringsutskottet på bästa sätt.

Ordförande för näringslivsutskottet: Jessica Hedström

-Turismprogrammet

Jessica är en omtänksam och driven person med stor erfarenhet inom näringslivsutskottet. Hon har tillsammans med näringslivsutskottet varit med och arrangerat ett flertal arrangemang samtidigt som hon har suttit som ekonomiansvarig för ESN. Jessica har en stark vilja och många spännande idéer på hur näringslivsutskottet kan utvecklas. Med hennes erfarenhet, förmåga att balansera flera uppgifter samtidigt och sitt ständiga driv att utvecklas som ledare kommer Jessica vara en viktig del i att föra både näringslivsutskottet och Kalmar ESS framåt under verksamhetsåret 2018.

Ordförande för utbildningsutskottet: Rebecca Wikström

-Turismprogrammet

Rebecca är en varm och glad person som har förmågan att se möjligheter i allt. Med hennes idéer och hennes vilja att lära sig mer tror vi att hon kommer att axla rollen som ordförande för utbildningsutskottet på bästa sätt. Sedan högstadiet har Rebecca varit delaktig i elevråd och andra studentorganisationer, erfarenheter hon kan ta med sig in i Kalmar ESS styrelse. Rebecca drivs av mottot: Teamwork Makes Dreamwork vilket vi anser är ett viktigt motto både som styrelsemedlem och ordförande för ett utskott. Vi anser att Rebeccas idérikedom och hennes strävan efter att hela tiden bli bättre gör att hon kommer att utveckla utbildningsutskottet med bravur under verksamhetsåret 2018.

Ordförande för sociala utskottet: Amanda Trenter

-Music Event Management

Amanda är en positiv och energisk person som gärna antar nya utmaningar. Hennes vision är att ständigt utvecklas, vara en förebild för andra samt att kämpa för det hon tror på, vilket vi anser är viktiga kvaliteter hos personen som ska axla rollen som ordförande för det sociala utskottet. Vi tror även att Amanda kommer bidra med mycket erfarenhet i styrelsen, då hon tidigare engagerat sig i studentföreningen för campus Hultsfred. Där har hon varit både produktionsansvarig och projektledare i olika arrangemang, däribland Rookiefestivalen. Med hennes vilja att anta nya utmaningar, förmåga att bjuda på sig själv och framförallt sin öppenhet att ständigt vilja lära sig mer, tror vi att Amanda kommer vara en frisk fläkt i Kalmar ESS styrelse 2018.

Ekonomiansvarig: Emelie Forselius

-Ekonomprogrammet

Emelie är en social, driven och pratglad person som har stor erfarenhet av ekonomi i sitt tidigare yrkesliv. Hon har tidigare jobbat med både kassahantering och fakturering och kommer inte ha några problem att sätta föreningen i första hand när det kommer till ekonomiska beslut. Med positiv energi och en känsla för struktur så kommer Emelie vara en viktig kugge i maskineriet, både i sin roll som ekonomiansvarig och som styrelseledamot. Med ett stort engagemang och lojalitet till de uppgifter hon tar sig ann ser vi Emelie som en viktig pusselbit i Kalmar ESS styrelse 2018.

Intendent: Ellen Jonsson

-Human Resource Management

Ellen är en varm och glad person med en vilja av stål. Med hennes beslutsamhet och organisatoriska förmåga kommer rollen som intendent passa Ellen perfekt. Det är viktigt för Ellen att alla i en grupp får möjligheten att uttrycka sig, att det finns en bra lagkänsla och att det är kul samtidigt som det är mycket att göra. När Ellen stiger in i ett rum fylls rummet av positiv energi vilket vi tycker är en viktig egenskap som kommer smitta av sig på resten av gruppen. Hon är även väldigt mån om att andra i hennes omgivning ska må bra och att hon har möjlighet att utvecklas som person. Ellen kommer med sin energi, bestämdhet och envishet att vara en viktig del i nästkommande års styrelse.

Projektledare IK: Erik Hedman

-Human Resource Management

Erik är en positiv person med en fantastisk social förmåga. Han har en energi som är svår att ta miste på och känner att engagemang är något viktigt. I rollen som Projektledare för introduktionen kommer Erik fungera som en naturlig ledare då han är väldigt omtänksam, driven och har ett brinnande intresse för evenemang och att leverera bra resultat. Med många nytänkande idéer som rör evenemang, och en vilja att bevara ovvekulturen ser vi Erik som en stabil frontfigur i årets IK. Vi ser att Erik har en stor potential att utvecklas till en fantastisk ledare och föra nästa års nollning till en ny nivå.

Vice projektledare IK: Wilma Westerberg

-Internationella Affärer

Wilma är en glad och sprallig tjej som gillar att ha många bollar i luften och tänka utanför boxen. Hon har sedan tidigare varit engagerad i flertalet föreningar, däribland elevkåren på Kungsholmens gymnasium där hon var ordförande för serviceutskottet. Wilma gillar att ständigt ha saker att göra, och anser att det inte finns något bättre än kårengagemang. Med sitt härliga driv och vilja att dela med sig av sin kunskap, i kombination med sitt brinnande engagemang tror vi att Wilma kommer att vara rätt person att få saker gjorda i hennes roll som vice projektledare för introduktionen 2018.

Event info

tis 21/11 2017 kl. 17 — 21

Kalmar Ess